Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #11 Drozvenn dedi: Windows etkinleştirmek basit cmd üzerinden halledebilirim. Genişletmek için tıkla... Ancak daha önce sürücü kurmadım ekran kartına ait onuda sizlerden veya YouTube dan öğrenirim MuhammedA dedi: Korsana girer. Genişletmek için tıkla... Evet başka alternatifim varmı bilmiyorum..
Drozvenn dedi: Windows etkinleştirmek basit cmd üzerinden halledebilirim. Genişletmek için tıkla... Ancak daha önce sürücü kurmadım ekran kartına ait onuda sizlerden veya YouTube dan öğrenirim MuhammedA dedi: Korsana girer. Genişletmek için tıkla... Evet başka alternatifim varmı bilmiyorum..
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #12 Drozvenn dedi: Ancak daha önce sürücü kurmadım ekran kartına ait onu da sizlerden veya YouTube'dan öğrenirim. Genişletmek için tıkla... Windows kendi sürücüleri kuruyor bir ekran kartı var oda zaten ekran kartı modelini yazıp yanına driver yazıp indiriyorsun bu kadar.
Drozvenn dedi: Ancak daha önce sürücü kurmadım ekran kartına ait onu da sizlerden veya YouTube'dan öğrenirim. Genişletmek için tıkla... Windows kendi sürücüleri kuruyor bir ekran kartı var oda zaten ekran kartı modelini yazıp yanına driver yazıp indiriyorsun bu kadar.
asnc Decapat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #13 Drozvenn dedi: Windows etkinleştirmek basit CMD üzerinden halledebilirim. Genişletmek için tıkla... Sistemi almadan çöp etmek.exe aktif. Drozvenn dedi: Evet başka alternatifim var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim bu sistemi alacak paran varsa 70 80 liraya OEM key alacak paranda vardır boş boş şeyler düşünme 70 TL'ye al OEM keyini rahat rahat takıl Windows 10 Lisans Satın Al | SaglamLisans
Drozvenn dedi: Windows etkinleştirmek basit CMD üzerinden halledebilirim. Genişletmek için tıkla... Sistemi almadan çöp etmek.exe aktif. Drozvenn dedi: Evet başka alternatifim var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ya kardeşim bu sistemi alacak paran varsa 70 80 liraya OEM key alacak paranda vardır boş boş şeyler düşünme 70 TL'ye al OEM keyini rahat rahat takıl Windows 10 Lisans Satın Al | SaglamLisans
Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2021 #14 Tamam hocam öneri için teşekkür ederim onu halletmeye çalışıcam. Windows 10 Pro alsam olmuyormu illa OEM mi olması lazım ?
Tamam hocam öneri için teşekkür ederim onu halletmeye çalışıcam. Windows 10 Pro alsam olmuyormu illa OEM mi olması lazım ?