Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 5 Ekim 2020 #11 Alınır ama sorun yaşan insan sayısı az değil.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #12 Akkuşlu dedi: Gelir gelmesine ama satış sonrası destek bölümü hakkında pek olumlu şeyler duymadım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan RAM profili değiştiği için garanti dışı kalabiliceğini söylüyorlar, en azından bir arkadaşım bu şekilde bir şey yaşadı.
Akkuşlu dedi: Gelir gelmesine ama satış sonrası destek bölümü hakkında pek olumlu şeyler duymadım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan RAM profili değiştiği için garanti dışı kalabiliceğini söylüyorlar, en azından bir arkadaşım bu şekilde bir şey yaşadı.
Arda999 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 39 5 Ekim 2020 #13 DorukDoruk dedi: BIOS'tan RAM profili değiştiği için garanti dışı kalabiliceğini söylüyorlar, en azından bir arkadaşım bu şekilde bir şey yaşadı. Genişletmek için tıkla... Çok saçma.
DorukDoruk dedi: BIOS'tan RAM profili değiştiği için garanti dışı kalabiliceğini söylüyorlar, en azından bir arkadaşım bu şekilde bir şey yaşadı. Genişletmek için tıkla... Çok saçma.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 5 Ekim 2020 #14 Kargo geç geliyor diye ağlayanlar sorunun İtopya kaynaklı olduğunu sananlar. UPS her kargoyu geç getiriyor.
Kargo geç geliyor diye ağlayanlar sorunun İtopya kaynaklı olduğunu sananlar. UPS her kargoyu geç getiriyor.
Arda999 Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 39 5 Ekim 2020 #15 wibbly dedi: Memnun olan kadar olmayan da var. Genişletmek için tıkla... Çok kararsız kaldım.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 5 Ekim 2020 #16 Arda999 dedi: Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yaşamazsınız en azından ben o şekilde umuyorum, güvenilir bir site mağazalarıda var
Arda999 dedi: Çok kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yaşamazsınız en azından ben o şekilde umuyorum, güvenilir bir site mağazalarıda var
umut.640 Megapat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 278 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #17 Alınır