x1diyigitx1 Decapat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 339 Çözümler 2 30 Haziran 2021 #11 lethargic3113 dedi: İtopya'dan PC sipariş edilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilir. Bilgisyar,kulaklık,klavye,gamepad,fan her şeyimi ordan aldım hızlı güvenilir ve sağlam paketleniyor her seferinde tabi iade olayını bilmiyorum daha hiçbir şey iade etmedim yukarıda arkadaş yavaş demiş ama fikrim yok.
lethargic3113 dedi: İtopya'dan PC sipariş edilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilir. Bilgisyar,kulaklık,klavye,gamepad,fan her şeyimi ordan aldım hızlı güvenilir ve sağlam paketleniyor her seferinde tabi iade olayını bilmiyorum daha hiçbir şey iade etmedim yukarıda arkadaş yavaş demiş ama fikrim yok.
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.317 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #12 lethargic3113 dedi: İtopya'dan PC sipariş edilir mi? Genişletmek için tıkla... Şansına güveniyorsan al güvenmiyorsan alma müşteri hizmetlerine düşersen Allah yardımcın olsun.
lethargic3113 dedi: İtopya'dan PC sipariş edilir mi? Genişletmek için tıkla... Şansına güveniyorsan al güvenmiyorsan alma müşteri hizmetlerine düşersen Allah yardımcın olsun.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #13 İade dışında alınır. Çok uğraştırıyorlar. Ama etmezseniz gayet iyi bir site.