İtopya'dan bilgisayar alınır mı?

Trefes

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan ekteki bilgisayarı alacaktım aşırı uygun fiyata fakat internette çok ilgisiz olduklarını kargoların 2 haftadır gelmediğini, hazırlanıyor göründüğünü söylüyorlar. İletişim kurmanın zor olduğu vb vb gibi şeyler yazılıyor fakat bunlar 2020 korona zamanlarından kalma. Yani çok kararsız kaldım. Normalde Vatan'dan elden alacaktık fakat vatan çok fahiş fiyata satıyor. İnternete zor ikna ettim emin olamadım.

Ekran görüntüsü 2025-01-06 194104.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan ekteki bilgisayarı alacaktım aşırı uygun fiyata fakat internette çok ilgisiz olduklarını kargoların 2 haftadır gelmediğini, hazırlanıyor göründüğünü söylüyorlar. İletişim kurmanın zor olduğu vb vb gibi şeyler yazılıyor fakat bunlar 2020 korona zamanlarından kalma. Yani çok kararsız kaldım. Normalde Vatan'dan elden alacaktık fakat vatan çok fahiş fiyata satıyor. İnternete zor ikna ettim emin olamadım.

Eki Görüntüle 2390417
Hocam bence attığınız sistem pek de güzel değil.
O bütçeye 16GB RAM, 1TB SSD, kronik sorunlu model ekran kartı yakışmamış.
Bkz. 50.000 TL'ye toplanan R7 7700 sistem nasıldır?

Eki Görüntüle 2390417

1736183391678.png

Ben bilgisayarımı itopyadan sipariş verdiğimde kasası yamuk gelmişti ama birkaç hafta içinde yeni kasa yolladılar, parçalar hasar görmemişti. Tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı