İtopya'dan bilgisayar alınır mı?

Bütçe
3300 TL

G2 KAWAİİ

Centipat
Makaleler
1
Bilgisayar toplamak istiyorum işlemcisi AMD tabanlı olup ekran kartı NVIDIA olan bir model gördüm İtopya'da linkini bırakıyorum LOL için alacağım tavsiye eden olur mu?

2. El düşünürsen bunun ile aynı güçte sistemimi sana 2500 Bırakabilirim.

Bilgisayar toplamak istiyorum işlemcisi AMD tabanlı olup ekran kartı NVIDIA olan bir model gördüm İtopya'da linkini bırakıyorum LOL için alacağım tavsiye eden olur mu?

Mağazasına gidip alma şansın varsa alabilirsin. Ama internetten alınmasını önermiyorum. Şikayetvar'a girersen nedenini görürsün. Kasamı kırık yolladılar 1 Ay'a anca değiştirdiler.

İtopya güvenilir. Ama müşteri hizmetleri sıfır. Satmayı bilipte müşteri hizmetleri kötü olan bir firma. Şikayetvar'da bununla ilgili bir sürü makale görebilirsiniz. Fiyatı uygundan çok açıkçası müşteri memnuniyeti kısmına da odaklanın. Bu konuda Internet'ten destek olarak ortalama olarak QP Bilişim. Eğer perakende mağazacılık derseniz kesinlikle Vatan Bilgisayar. İkisinin arasında Vatan bilgisayar açık ara fark atar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı