İtopya'dan bilgisayar toplamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

efeyilmaz486

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, pazartesi gecesi ben itopya'dan bir bilgisayar satın aldım. Fakat almadan önce biraz düşünmedim ve itopya konusunda çok bir bilgim olmadan güvenerek satın aldım. Etrafımdaki insanlara birazcık sora sora güvenli olduğunu fakat kargolama da sıkıntı olduğunu öğrendim. Şikayetvar sitesinde de insanların bu durumdan mağdur olduklarını ayrıca hatalı ürün gönderdiklerini gördüm ve bu durum beni geriyor şu anda. Yardımcı olabilir misiniz? İtopya'dan aldığım bilgisayar gerçekten hatalı bir şekilde gelme olasığı var mıdır? Ya da kargolama sırasında bir sıkıntı çıkar mı? İtopya'dan alışveriş yapan arkadaşlar da yardımcı olursa çok sevinirim.

Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın forum konusunda çok bir bilgim yok.

Kardeşim ülkemizdeki kargo şirketlerinin önlem almaması sebebiyle 1000 bilgisayardan 1 i kırılıyor. Ve böyle birşey yaşanırsa da İtopya hemen karşılıyor. Ben Donanım Arşivi G2 sistem aldım. Yaklaşık 2 gün içinde kargoya verildi ancak UPS Kargo biraz geç getirdiği için toplam olarak sipariş ettikten 6 gün sonra elime ulaştı. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Umarım bilgisayarın iyi gelir. Bol Fpsli iyi oyunlar dilerim.

Çok teşekkür ederim @ahmetongl birşey daha soracaktım, internet sitelerinde stokta gözüken mallar aslında bazen ellerinde olmuyormuş. Böyle bir sorunla karşılaştın mı?

Çok teşekkür ederim @ahmetongl birşey daha soracaktım, internet sitelerinde stokta gözüken mallar aslında bazen ellerinde olmuyormuş. Böyle bir sorunla karşılaştın mı?
Stok bittiği anda direk giren siteye pek rastlamadım ama internetten bir ürün aldığımda stok var gözüküyordu ancak bitmiş. Direk anında girmedikleri için biraz geç gelmişti. Hazır sistem mi alıyorsun yoksa kendin mi topladın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…