İtopya'dan güç kaynağı alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Bu firmadan güç kaynağı alınır mı? Son zamanlarda bu firmadan fazla şikayetçi olan vardı, şu an bir problem çıkar mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan kaynaklı problemler yaşanınca forum hemen alınmaz demeye başlıyor. İtopya kaynaklı problemler azalınca, konularda alınır referansları görülmeye başlıyor. İtopya'dan alınmaz. Müşteri desteği sıfır. Size ürünü göndermezler demiyorum, üründe problem çıkarsa başınız çok ağrır diyorum. Hepsiburada, QP, Teknobiyotik gibi mağazalardan almanızı öneririm.

İtopya'dan kaynaklı problemler yaşanınca forum hemen alınmaz demeye başlıyor. İtopya kaynaklı problemler azalınca, konularda alınır referansları görülmeye başlıyor. İtopya'dan alınmaz. Müşteri desteği sıfır. Size ürünü göndermezler demiyorum, üründe problem çıkarsa başınız çok ağrır diyorum. Hepsiburada, QP, Teknobiyotik gibi mağazalardan almanızı öneririm.
Arkadaş çok haklı teknik desteği sıfır.Aradığınız da 40 kişi konuşma sırası bekliyor ve muhasebeci açıyor telefonu.Teknik destek dediğim de yanlış anlamayın yardımcı olunmuyor.Çalışan sadece diyor ki '' Beyefendi teknik destek bölümüne bakamıyoruz maalesef, sadece iade ve muhasebe işleriyle ilgili sorunlarına yardımcı olabiliyorum'' 40 dakika bekleme sonrası verdiği cevap.Gidip elimle iade ettim, önermem.

Sinerji'de bulunuyorsa aynı ürün öneririm.
Gigabyte P650B modelini arıyorum.
Gigabyte P650B modelini arıyorum. Bu modeli bulabileceğim daha güvenilir bir firma varmı?

Son düzenleme:
@Curesto mutlaka bunu almam gerekiyor diyorsan alternatifin yok maalesef. Eğer alacaksan mutlaka stok durumunu sor. Umarım problem yaşamazsın, ne diyelim.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2020.03.17 - 16.04.55.91.png
    Desktop Screenshot 2020.03.17 - 16.04.55.91.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
Bende gel git aşamasındayım. Corsair RM750 veya Rm750x alacağım ama fiyatlar orantısız ve güven konusunda da şöyle problem yaşamaktayım. Ben mail attığımda dönüş bile yapmıyorlar, ürün sıfır kapalı kutulu jelatinli mi diyorum cevap vermiyorlar. Açıkçası gidip vatan gibi yerlerden almak daha mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı