U uwutcqn Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 PLANET-BLOOM/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM PLANET-BLOOM/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com İtopya'dan bu sistemi buldum bütçem maksimum 20k. Bunu alınır mı? Ya da bana önerebileceğiniz bir sistem var mı? Monitör dahil olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
PLANET-BLOOM/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM PLANET-BLOOM/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da www.itopya.com İtopya'dan bu sistemi buldum bütçem maksimum 20k. Bunu alınır mı? Ya da bana önerebileceğiniz bir sistem var mı? Monitör dahil olursa sevinirim.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #2 Bu siteden alınmaz be hocam.
orhanmertt Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 Pahalı.
U uwutcqn Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 TURKISHPOWA dedi: Bu siteden alınmaz be hocam. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin site veya sistem var mı?
TURKISHPOWA dedi: Bu siteden alınmaz be hocam. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin site veya sistem var mı?
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #5 uwutcqn dedi: Önerebileceğin site veya sistem var mı? Genişletmek için tıkla... GameGaraj öneririm İtopya'da sorun çıktığı zaman gönderiyorsun adamlar hiçbir şey yapmadan geri gönderiyor, imkanın varsa sen topla sistemini.
uwutcqn dedi: Önerebileceğin site veya sistem var mı? Genişletmek için tıkla... GameGaraj öneririm İtopya'da sorun çıktığı zaman gönderiyorsun adamlar hiçbir şey yapmadan geri gönderiyor, imkanın varsa sen topla sistemini.
U uwutcqn Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #6 TURKISHPOWA dedi: GameGaraj öneririm İtopya'da sorun çıktığı zaman gönderiyorsun adamlar hiçbir şey yapmadan geri gönderiyor, imkanın varsa sen topla sistemini. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'ı çok duydum ama güvenemedim bir bakayım sistemlerine.
TURKISHPOWA dedi: GameGaraj öneririm İtopya'da sorun çıktığı zaman gönderiyorsun adamlar hiçbir şey yapmadan geri gönderiyor, imkanın varsa sen topla sistemini. Genişletmek için tıkla... GameGaraj'ı çok duydum ama güvenemedim bir bakayım sistemlerine.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #7 Bak hocam, ama bana kalırsa sen kendin kur derim.
U uwutcqn Femtopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #8 TURKISHPOWA dedi: Bak hocam, ama bana kalırsa sen kendin kur derim. Genişletmek için tıkla... Kendim nereden toplayabilirim? Bir de bu sistemi buldum GameGaraj'da sizce nasıl GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
TURKISHPOWA dedi: Bak hocam, ama bana kalırsa sen kendin kur derim. Genişletmek için tıkla... Kendim nereden toplayabilirim? Bir de bu sistemi buldum GameGaraj'da sizce nasıl GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 4 Haziran 2023 #9 uwutcqn dedi: Kendim nereden toplayabilirim? Bir de bu sistemi buldum GameGaraj'da sizce nasıl GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam bütceniz 20k ise güzel bir radeon veya 3070 kasa alınabilir. Bu iki kasada alınmaz.
uwutcqn dedi: Kendim nereden toplayabilirim? Bir de bu sistemi buldum GameGaraj'da sizce nasıl GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Hocam bütceniz 20k ise güzel bir radeon veya 3070 kasa alınabilir. Bu iki kasada alınmaz.
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 467 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #10 uwutcqn dedi: Kendim nereden toplayabilirim? Bir de bu sistemi buldum GameGaraj'da sizce nasıl. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Biraz pahalı.
uwutcqn dedi: Kendim nereden toplayabilirim? Bir de bu sistemi buldum GameGaraj'da sizce nasıl. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Biraz pahalı.