Xdessh Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hazır bilgisayarı almayı planlıyorum, anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olup öneride bulunabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2025
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hazır bilgisayarı almayı planlıyorum, anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olup öneride bulunabilir mi?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.526 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 Alınmaz.
Batisinyo Femtopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 hangi oyunlar için alıcaksın sistemi?
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.682 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 Sistem halihazırda satışa kapalı yalnız.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 Xdessh dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hazır bilgisayarı almayı planlıyorum, anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olup öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Asla. Sistem kötü.
Xdessh dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hazır bilgisayarı almayı planlıyorum, anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olup öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Asla. Sistem kötü.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 4 8 Mart 2025 #6 Stoğu olsa bile alınmazdı.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.445 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #7 Xdessh dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hazır bilgisayarı almayı planlıyorum, anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olup öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3050 ekran kartı almanızı tavsiye etmem.
Xdessh dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu hazır bilgisayarı almayı planlıyorum, anlayan arkadaşlar bana biraz yardımcı olup öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... 3050 ekran kartı almanızı tavsiye etmem.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #8 Alınmaz stoğu yok zaten. Bütçen 15k ise sıfıra bulaşma git 2. el topla.
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 9 Mart 2025 #9 İtopyadan hiçbir şey alınmaz. Değiştilerse bilmiyorum ama tam müşteri düşmanı bir siteydi.