İtopya'dan Hazır Sistem Siparişim 2 gün içinde kargolandı

esensercan

Centipat
Herkese merhabalar İTOPYA'dan kasa sipariş ettim. VOK-GAMER SSD yerine M.2 SSD yaptim ve anakarti VDH modeline yükselttim. Sipariş vermeden önce bayağı bir ön yargim vardı, çünkü YouTube kanallarının altında kasa sipariş ettim 3 haftadır gelmiyor gibisinden yorumlar vardi. 18 Eylül akşam 21.00 gibi verdiğim sipariş cuma günü tam 48 saat içinde montajlanip kargolandı. Almak isteyip ön yargısı olan arkadaşlar varsa kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bahsedilen gecikmeler çok rağbet gören sistemlerden kaynaklanan gecikmelerdi. Neydi bu sistemler? DADG2, DA-V4, DA-V3.5 gibi. Bunlar çok beklenen çok reklam yapılan dolayısıyla çok satan sistemlerdi. Şimdi böyle bir yoğunluk olmadığı için hızlı kargolama yapmaları gayet normal.

Bu bahsedilen gecikmeler çok rağbet gören sistemlerden kaynaklanan gecikmelerdi. Neydi bu sistemler? DADG2, DA-V4, DA-V3.5 gibi. Bunlar çok beklenen çok reklam yapılan dolayısıyla çok satan sistemlerdi. Şimdi böyle bir yoğunluk olmadığı için hızlı kargolama yapmaları gayet normal.
Reklamdan ziyade çok ucuz sistemlerdi tek tek en ucuzundan toplamaya çalışmıştım 600 TL lere kadar açık çıkıyordu. 2999 TL ye orta üst düzey denilebilecek sistemler sattılar haliyle 1000 ler ce sipariş almışlar ve tam bir curcuna.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı