İtopya'dan hazır toplanmış bilgisayar alınır mı?

Bazı yerlerde hazır sistemlerin itopya mağazalarında satıldığını duymuştum. Sistemi göstererek sorabilirsin belki, tam bilmiyorum. Ne desem yanlış olacak.
Anladım. Yardımların için teşekkürler hocam. Büyük ihtimal en başta linkini attığım kasayı sipariş ederim.

Bazı yerlerde hazır sistemlerin itopya mağazalarında satıldığını duymuştum. Sistemi göstererek sorabilirsin belki, tam bilmiyorum. Ne desem yanlış olacak.
Bu arada, power boost olan kasayı alsan sorun yaşar mıyım? Soldan 1. Ya da 2. Olan. Corsair kasa çok ekliyor fiyata. Psu sıkıntılıysa değişirim ama bana kasanın kalitesi lazım. @YetJpeg hocam yaşadıklarını paylaşınca korkmadım değil.

Son düzenleme:
Fiyatını hak etmeyecek bir kasa, en kötü gelen kasayı satar üzerine 200-300 daha ekleyip kaliteli bir şey alırsın.
Hocam PC'yi alacaktım bir baktım PC kaldırılmış. Sizin önerdiğiniz PC iyi midir? Başta atmıştınız.

Hocam PC'yi alacaktım bir baktım PC kaldırılmış. Sizin önerdiğiniz PC iyi midir? Başta atmıştınız.
Aldım hocam bunu. Donanım Arşivinin incelemesini izleyip aldım.

Aldığım PC: DA-M1 - MoleculePC

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…