İtopya'dan i3 12100F RTX 3060 sistem alınır mı?

Driver sorunu hiç duymadım ben APU kullanıyorum oyun için ama hangi oyun valorunt PUBG CS:GO gibi FPS oyunları için iyi işlemci RDR 2 God of War gibi oyunlar ise ekran kartı gerektirir aynı zamanda kalite de önemli. Ve bence 3060 yerine 4060 hatta 5060 al fiyat farkı aşırı fazla olmuyor diye hatırlıyorum ya da Intel Arc B580 var driver sorunları çözülmüş diye duydum. i3 yerine i5 12. nesil alırsan daha iyi olur veya 14. nesil i3 al yakın performanstı diye hatırlıyorum AMD geçebilirsin Ryzen 5 5500 işini görür bir de 16 GB RAM al bu sistemi alacaksan ekran kartı 8 GB zaten.
peki bütçeyi biraz aşıp bu hazir sistemi almak mantıklı olur mu

Ekran kartında biraz aşın bence nvadia alacaksanız 4060 alın veya 5060 7600 ya da B580 de olur yani yeni olması daha uzun ömürlü yapar bence en iyi seçenek B580 12 GB v RAM var driver sorunu çözülür diyorlar ama işlemciye fazla yük bindirir 14. nesil i5 gerekir sistem sıfırsa Ryzen 5 5500 7600 alabilirsiniz.

Sadece bana bakarak almayın lütfen farklı kişilerin görüşlerini de alın.

Sistem fena değil ama darboğaz yer gibi bir de FPS mi oynayacaktınız yoksa diğer oyunlar mı?

Ekran kartında biraz aşın bence nvadia alacaksanız 4060 alın veya 5060 7600 ya da B580 de olur yani yeni olması daha uzun ömürlü yapar bence en iyi seçenek B580 12 GB v RAM var driver sorunu çözülür diyorlar ama işlemciye fazla yük bindirir 14. nesil i5 gerekir sistem sıfırsa Ryzen 5 5500 7600 alabilirsiniz.

Sadece bana bakarak almayın lütfen farklı kişilerin görüşlerini de alın.

Sistem fena değil ama darboğaz yer gibi bir de FPS mi oynayacaktınız yoksa diğer oyunlar mı?

İlgilendiginiz için teşekkürler daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı