İtopya'dan IT-RADEON V1 hazır sistem alınır mı?

FRErenK

Attopat
Daha fazla  
Merhaba. İtopya'da bir sistem gördüm, sizce alınır mı?

IT-Radeon sistemi çok daha mantıklı bence bütçeniz yoksa o sistemde işlemciyi 8400f e düşürüp ramı 16 gb yaparsanız hemen hemen aynı paraya geliyor

IT-Radeon sistemi çok daha mantıklı bence bütçeniz yoksa o sistemde işlemciyi 8400f e düşürüp ramı 16 gb yaparsanız hemen hemen aynı paraya geliyor
linkini unutmuşum

Merhaba. İtopya'da bir sistem gördüm, sizce alınır mı?

Bütçeniz nedir burdaki sistem 25k diyor. Bütçeniz 25 ise güzel ama farklı ise ona göre önerebiliriz.

It-Radeon sistemi çok daha mantıklı bence bütçeniz yoksa o sistemde işlemciyi 8400F e düşürüp RAM'ı 16 GB yaparsanız hemen hemen aynı paraya geliyor.

Linkini unutmuşum.

Hocam fark ne çünkü o kdar çkabileceğimi sanmıyorum.

It-Radeon sistemi çok daha mantıklı bence bütçeniz yoksa o sistemde işlemciyi 8400F e düşürüp RAM'ı 16 GB yaparsanız hemen hemen aynı paraya geliyor.

Linkini unutmuşum.

Anlamadım.

Bütçeniz nedir buradaki sistem 25k diyor. Bütçeniz 25 ise güzel ama farklı ise ona göre önerebiliriz.

Yaklaşık bu kadar.

Linkini unutmuşum.

Hocam orada işlemci de 8400F 5600'den kötü değil mi?

Son düzenleme:
Sizin bütçenizde alternatif 5060 8 GB olan sistemler var onu alacağınıza 7700XT almanız daha mantıklı. Isterseniz YouTube üzerinden 7700xt vs 5060 8gb gibi karşılaştırmalar mevcut bakabilirsiniz.

Hocam fark ne çünkü o kdar çkabileceğimi sanmıyorum.

Anlamadım.

Yaklaşık bu kadar.

Hocam orada işlemci de 8400F 5600'den kötü değil mi?
Performans farkı yoktur aralarında ama biri am5 soket bunu alırsanız baya bi süre anakart değiştirmeden işlemci değiştirebilirsiniz üstelik işlemciniz daha güncel ve serin çalışacağından uzun süre gider. Aynı paraya am5 ddr5 sistem varken öbürü mantıklı kalmıyor. Aynı sistemi bende satın aldım 7600lü şekilde imkanınız varsa öyle yapın yoksa yine 8400f li hali de gayet mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı