canozeeer Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 12 9 Aralık 2024 #1 İtopya'dan Gaming laptop alınır mı? Güvenli midir? Bunu sorma sebebim çok fazla indirim oluyor.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 9 Aralık 2024 #2 Prime varsa amazonunuzda HP Victus'lara bakabilirsiniz. Gerçek indirim nadiren oluyor itopya da Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.959 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #3 İndirim falan olduğu yok %99 indirim adında bindirim yapıyorlar. Bütçeniz nedir? Artı 0 Eksi
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #4 Evet güvenilir. Artı 0 Eksi
KS KS canozeeer Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 12 9 Aralık 2024 #5 YüzbaşıJohnPrice dedi: İndirim falan olduğu yok %99 indirim adında bindirim yapıyorlar. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 30bin bütçem var laptop mu yoksa masaüstümü alsam pek karar veremedim açıkçası Artı 0 Eksi
YüzbaşıJohnPrice dedi: İndirim falan olduğu yok %99 indirim adında bindirim yapıyorlar. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 30bin bütçem var laptop mu yoksa masaüstümü alsam pek karar veremedim açıkçası
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Aralık 2024 #6 canozeeer dedi: İtopya'dan Gaming laptop alınır mı? Güvenli midir? Bunu sorma sebebim çok fazla indirim oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani e-ticaret gibi beğendiği laptop orada ucuzsa alınabilir. Artı 0 Eksi
canozeeer dedi: İtopya'dan Gaming laptop alınır mı? Güvenli midir? Bunu sorma sebebim çok fazla indirim oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani e-ticaret gibi beğendiği laptop orada ucuzsa alınabilir.
Notixlerox Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 361 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #7 canozeeer dedi: 30bin bütçem var laptop mu yoksa masaüstümü alsam pek karar veremedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evdeysen starbucksa gidip oyun oynamayacaksan masaüstü al. Artı 0 Eksi
canozeeer dedi: 30bin bütçem var laptop mu yoksa masaüstümü alsam pek karar veremedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evdeysen starbucksa gidip oyun oynamayacaksan masaüstü al.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #8 Formda ve bazı sitelerde ciddi anlamda sorun yaşayan insanlar gördüm ama aynı şekilde çok memnun olanlar da var elden alacaksanız sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Formda ve bazı sitelerde ciddi anlamda sorun yaşayan insanlar gördüm ama aynı şekilde çok memnun olanlar da var elden alacaksanız sorun olmaz.
KS KS canozeeer Femtopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 12 9 Aralık 2024 #9 Notixlerox dedi: Evdeysen starbucksa gidip oyun oynamayacaksan masaüstü al. Genişletmek için tıkla... Ben 9. sınıfım lise bitene kadar bir masaüstü alır, üniversiteye geçince de satıp laptop alırım diyorum mantıklı mıdır? Artı 0 Eksi
Notixlerox dedi: Evdeysen starbucksa gidip oyun oynamayacaksan masaüstü al. Genişletmek için tıkla... Ben 9. sınıfım lise bitene kadar bir masaüstü alır, üniversiteye geçince de satıp laptop alırım diyorum mantıklı mıdır?
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 9 Aralık 2024 #10 canozeeer dedi: Ben 9. sınıfım lise bitene kadar bir masaüstü alır, üniversiteye geçince de satıp laptop alırım diyorum mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Aynı şehirde üniversite tutturursan Masaüstünü de satmazsın. Artı 0 Eksi
canozeeer dedi: Ben 9. sınıfım lise bitene kadar bir masaüstü alır, üniversiteye geçince de satıp laptop alırım diyorum mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... Aynı şehirde üniversite tutturursan Masaüstünü de satmazsın.