İtopya'dan LCD sıvı soğutucu stoğu isteyince getirirler mi?

GeCe1907

Hectopat
Daha fazla  
İtopya'dan Corsair iCUE H170i Elite Capellix siyah RGB 420mm işlemci sıvı soğutucunun LCD versiyonunu istiyorum fakat stok bulunmuyor. İstesem LCD versiyonunu getirebilirler mi veya başka bir yerden alsam kasaya takarlar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan Corsair iCUE H170i Elite Capellix siyah RGB 420mm işlemci sıvı soğutucunun LCD versiyonunu istiyorum fakat stok bulunmuyor. İstesem LCD versiyonunu getirebilirler mi veya başka bir yerden alsam kasaya takarlar mi?
İnternette siteleri araştır.
Stok bulduğun yeri ara.
Sor ve cevabını al.

QP de istediğiniz ürün mevcutmuş ;

Fiziki dükkanı olanlarla arayıp iletişime geçip bilgisayarınıza montaj yapabilirler mi öğrenebilirsiniz. Ancak yapmıyorlarsa da siz satın alırsınız yine çevrenizde güvenilir başında durabileceğiniz bir bilgisayar tamircisi varsa kolaylıkla montajlayabileceklerini düşünüyorum.

Qp de istediğiniz ürün mevcutmuş;

Fiziki dükkanı olanlarla arayıp iletişime geçip bilgisayarınıza montaj yapabilirler mi öğrenebilirsiniz? Ancak yapmıyorlarsa da siz satın alırsınız yine çevrenizde güvenilir başında durabileceğiniz bir bilgisayar tamircisi varsa kolaylıkla montajlayabileceklerini düşünüyorum.

İtopya'dan kasayı aldığımda sıvı soğutucusuz verirler mi?

İtopya'dan kasayı aldığımda sıvı soğutucusuz verirler mi?

Onu itopya ile görüşebilirsiniz kampanya dahilinde sıvı soğutucusu içinde ise yapacakları pek bir şey olmaz diye düşünüyorum ancak siz yine görüşün istediğiniz ürünü belirtin ancak ellerinde olmadığından bahsedin. Fiyat farkını kasa ücretinden çıkartıp sıvı soğutucusuz teslim edebilirler mi teyit edin

Onu İtopya ile görüşebilirsiniz kampanya dahilinde sıvı soğutucusu içinde ise yapacakları pek bir şey olmaz diye düşünüyorum ancak siz yine görüşün istediğiniz ürünü belirtin ancak ellerinde olmadığından bahsedin. Fiyat farkını kasa ücretinden çıkartıp sıvı soğutucusuz teslim edebilirler mi teyit edin.

Tamam sağ olun <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı