İtopya'dan neden bir daha alışveriş yapmayacağım?

Overclock hevesi var diye fan alayım dedim, sonrasında iptal ettim. 26 Nisan'dan beri iade bekliyorum. Ticket'a cevap gelmiyor, gelse de iade yapıldı denilip kitleniyor. Şikayetvar'a yazdım, direkt döndüler ne hikmetse. Çözüldü mü? Çözülmedi. Banka ile görüşün dediler, banka'dan şikayet oluşturdum şimdi. Zerre bir şey alınmaz.

Öncelikle geçmiş olsun bende Rival 300S almıştım 170 liraya kargoyu tam 3 hafta beklettiler neyse sonra elime ulaştı dediğiniz gibi bu youtuberlar yüzünden hic haketmedikleri kadar tanıtıldılar 10 kişiden 8'i şikayetçi forum olaral boykot edilmeliler almayıp aldırtmayalım ancak bu şekilde düzelir.

300-400 TL fazla para verdim ama Vatan Bilgisayardan topladım. Ucuz etin tiridi olmaz derler arkadaşlar. Yaşadıklarınız için üzüldüm hocam, umarım bu hafta içinde sorunu çözersiniz.
Aynen öyle. Her şeyi genelde gider oradan alırım, internetten olacaksa da Hepsiburada.

Peki ya sinerji? Orada sıkıntı yaşanır mı? Tam bir sistem sipariş etmiştim de..
Hocam inşallah sorun yaşamazsın ama bundan sonra ders olsun bize. 100-200 gerekirse 300 TL fazla verelim ama sağlam olsun diye düşünüyorum ve şuan vatan bilgisayarın alternatifi olduğunu düşünmüyorum.

Hocam inşallah sorun yaşamazsın ama bundan sonra ders olsun bize. 100-200 gerekirse 300 TL fazla verelim ama sağlam olsun diye düşünüyorum ve şuan vatan bilgisayarın alternatifi olduğunu düşünmüyorum.

hepsiburada, gittigidyor alabilirsin. orada yamuk yapamazlar arada bu ikisi olduğu için

İtopya mı Allah başka dert vermesin. Bende sistem toplarken ellerinde olmayan ürünü satıp daha sonra elimizde bu ürün yok size şu ürünü yollayalım tarzı bir konuşma geçti. ( Önerdikleri ürün ile alacağım ürün arasında kalite farkı var ve aynı paraya satmaya çalışıyorlar ) Para iadesi istedim hemen daha da alışverişim olmaz oradan kimseye de önermiyorum İtopya sitesini. Son olarak İncehesap sitesinden yaptım alışverişlerimi sorunsuz geçti tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…