İtopya'dan para iadesi ne zaman alınır?

EminKaymaz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan salı günü sistem siparişi verdim aynı gün içinde iptal ettim aradım ve sabah mail ile iptal edildi. 1-3 iş gününde bankanıza paranız yatar dediler fakat aradığımda ise başka bir operatör 7-14 iş günü sürer dedi. Daha önceden deneyimi olan var mı? Kaç günde parayı alırım? Bu arada İtopya'dan ürün alınır mı? Mesajlarını atmazsanız sevinirim hatamın farkındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya güvenilirdir. 3-5 Gün içerisinde gelir paranız.

Öncelikle "İtopya'dan alınır mı?" şeklinde kimsenin bir soru soracağını zannetmiyorum. Gayet güvenilir bir yerdir. Ortalama 5-7 iş günü içerisinde iade sağlanır.

Bilgileriniz için sağ olun gelişme olunca dönüş yaparım benim gibi durumda olan arkadaşlarda faydalanır.

Banka ne zaman iadeyi hesabınıza geçirirse

Banka ne zaman iadeyi hesabınıza geçirirse

Banka para karşı tarafta dedi ama bakalım yarın 3. gün doluyor ona göre dönüş yapacağım.

Öncelikle "İtopya'dan alınır mı?" şeklinde kimsenin bir soru soracağını zannetmiyorum. Gayet güvenilir bir yerdir. Ortalama 5-7 iş günü içerisinde iade sağlanır.

Hocam sizin bu güveniniz nereden ne kaynakla geliyor.

Banka para karşı tarafta dedi ama bakalım yarın 3. gün doluyor ona göre dönüş yapacağım.

Hocam sizin bu güveniniz nereden ne kaynakla geliyor.
Öncelikle kendilerinin birden fazla fiziksel mağazaları mevcut. İlave olarak sayısız alışveriş yaptım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Öncelikle kendilerinin birden fazla fiziksel mağazaları mevcut. İlave olarak sayısız alışveriş yaptım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Anladım hocam fakat firmanın şikayet var da ne kadar sıkıntı yaşattığı göz ardı edilemez bu yüzden sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…