Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Gidip alca internetten alamam kartlarım devre dışı Ankara'da yaşıyorum İtopya'dan başka önerebileceğiniz bir yer var mı?
Gidip alca internetten alamam kartlarım devre dışı Ankara'da yaşıyorum İtopya'dan başka önerebileceğiniz bir yer var mı?
Çözüm 4 4 405518 18 Temmuz 2022 Ellie1 dedi: Gidip alca internetten alamam kartlarım devre dışı Ankara'da yaşıyorum İtopya'dan başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama genellikle bir sorun çıkarsa bakmıyorlar
Ellie1 dedi: Gidip alca internetten alamam kartlarım devre dışı Ankara'da yaşıyorum İtopya'dan başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır ama genellikle bir sorun çıkarsa bakmıyorlar
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #11 405518 dedi: Galiba aynı Genişletmek için tıkla... Mcanmeco dedi: Montaj da yapılıyor hocam, zaten İnternette pc toplama sihirbazın girdiğin zaman orda montaj var 1 tl karşılığında yapılıyordu Bi ara,,, İtopya ın Ankara mağazası varsa yarın gündüz git konuş yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... konuşacağım Artı 0 Eksi
405518 dedi: Galiba aynı Genişletmek için tıkla... Mcanmeco dedi: Montaj da yapılıyor hocam, zaten İnternette pc toplama sihirbazın girdiğin zaman orda montaj var 1 tl karşılığında yapılıyordu Bi ara,,, İtopya ın Ankara mağazası varsa yarın gündüz git konuş yardımcı olurlar Genişletmek için tıkla... konuşacağım
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 18 Temmuz 2022 #12 Ellie1 dedi: Gidip alca internetten alamam kartlarım devre dışı Ankara'da yaşıyorum İtopya'dan başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 4 gün önce yeni PC aldım memnunum ama sıkıntı oldu mu bakmıyorlar çok. Artı 0 Eksi
Ellie1 dedi: Gidip alca internetten alamam kartlarım devre dışı Ankara'da yaşıyorum İtopya'dan başka önerebileceğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 4 gün önce yeni PC aldım memnunum ama sıkıntı oldu mu bakmıyorlar çok.
KS KS Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #13 Xlazer dedi: Ben 4 gün önce yeni PC aldım memnunum ama sıkıntı oldu mu bakmıyorlar çok. Genişletmek için tıkla... hangi bilgisayarı aldınız Artı 0 Eksi
Xlazer dedi: Ben 4 gün önce yeni PC aldım memnunum ama sıkıntı oldu mu bakmıyorlar çok. Genişletmek için tıkla... hangi bilgisayarı aldınız
Xlazer Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 380 19 Temmuz 2022 #14 Ellie1 dedi: hangi bilgisayarı aldınız Genişletmek için tıkla... itopya.com/efe-uygac-machine_h16277 Ellie1 dedi: Hangi bilgisayarı aldınız. Genişletmek için tıkla... 11.600e almıştım Windows'u falan falan 13.000 olmuştu şu an 15000 olmuş. Artı 0 Eksi
Ellie1 dedi: hangi bilgisayarı aldınız Genişletmek için tıkla... itopya.com/efe-uygac-machine_h16277 Ellie1 dedi: Hangi bilgisayarı aldınız. Genişletmek için tıkla... 11.600e almıştım Windows'u falan falan 13.000 olmuştu şu an 15000 olmuş.