İtopya'dan R5 5500 toplama sistem alınır mı?

İşlemci içinde ekran kartı var mı diye sordum ya ben yok diye biliyorum çünkü de yanlış bilgi olmasın emin değilim.

Bazi işlemcilerde içinde dahili grafik birimi olur bu sayede PC görüntü verir 5500 de var diye biliyorum ama hangi modelinde bilmiyorum.

Bazi işlemcilerde içinde dahili grafik birimi olur bu sayede PC görüntü verir 5500 de var diye biliyorum ama hangi modelinde bilmiyorum.
AMD işlemcilerde sonunda G ibaresi bulunanlarda entegre grafik kartı buluyor.

Hayır yok. Ryzen serisi masaüstü işlemcilerde G veya GE ekine sahip modellerde dahili grafik bulunuyor. Sonunda bir ek olmayan veya X olanlarda ise bulunmuyor. Intel ile karıştırıyorsun.

Ben şu an konuştunuz konuya çok uzağım bana sadece Valorant MC GTA san açan hızlı PC lazım bütçem 5-6 civarlarında.

Hayır yok. Ryzen serisi işlemcilerde g veya ge ekine sahip modellerde dahili grafik bulunuyor. Sonunda bir ek olmayan veya X olanlarda ise bulunmuyor. Intel ile karıştırıyorsun.

Zaten hocam model derken g-X gibi modellerden bahsediyordum yazmışım hangi modelde bilmiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…