kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Kasım 2022 #21 Tuğra Akın dedi: Zaten hocam model derken g-X gibi modellerden bahsediyordum yazmışım hangi modelde bilmiyorum diye. Genişletmek için tıkla... 5500U'da dahili grafik var o da dizüstünde bulunuyor. Alifurkan53 dedi: Ben şu an konuştunuz konuya çok uzağım bana sadece Valorant MC GTA san açan hızlı PC lazım bütçem 5-6 civarlarında. Genişletmek için tıkla... İkinci el al, bu bütçede sıfır ile alacağın şeyden doğru düzgün performans beklenmez.
Tuğra Akın dedi: Zaten hocam model derken g-X gibi modellerden bahsediyordum yazmışım hangi modelde bilmiyorum diye. Genişletmek için tıkla... 5500U'da dahili grafik var o da dizüstünde bulunuyor. Alifurkan53 dedi: Ben şu an konuştunuz konuya çok uzağım bana sadece Valorant MC GTA san açan hızlı PC lazım bütçem 5-6 civarlarında. Genişletmek için tıkla... İkinci el al, bu bütçede sıfır ile alacağın şeyden doğru düzgün performans beklenmez.