Siparişi verdim ben, zaten sipariş verdikten 10-15 dakika sonra da indirim bitti.
460 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklıktı, yarın bir daha indirime girerse kesinlikle alın.
14 günlük cayma hakkında iadeyi problem yapacaklarını pek sanmıyorum.
Siparişi verdim ben, zaten sipariş verdikten 10-15 dakika sonra da indirim bitti.
460 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklıktı, yarın bir daha indirime girerse kesinlikle alın.
14 günlük cayma hakkında iadeyi problem yapacaklarını pek sanmıyorum.
Tabii ki. Hatta eğer Sosyal'de incelemesi yoksa, inceleme de yapabilirim.
Elime geçti hocam, kulaklık gayet güzel. Mikrofonu bayağı kaliteli, aşırı konforlu olmasa da konforlu denebilir. Almanızı tavsiye ederim. Bölgemde UPS kargo rezalet, o ayrı konu. İtopya aynı gün kargoya vermişti ama, İtopya'dan yana sorun yaşamazsınız. @Herixa
Elime geçti hocam, kulaklık gayet güzel. Mikrofonu bayağı kaliteli, aşırı konforlu olmasa da konforlu denebilir. Almanızı tavsiye ederim. Bölgemde UPS kargo rezalet, o ayrı konu. İtopya aynı gün kargoya vermişti ama, İtopya'dan yana sorun yaşamazsınız.
@Lara Croft
Elime geçti hocam, kulaklık gayet güzel. Mikrofonu bayağı kaliteli, aşırı konforlu olmasa da konforlu denebilir. Almanızı tavsiye ederim. Bölgemde UPS kargo rezalet, o ayrı konu. İtopya aynı gün kargoya vermişti ama, İtopya'dan yana sorun yaşamazsınız.