İtopya'dan sipariş edilen kasa eksik geldi

MyHolmess

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, 19.09.24 tarihinde İtopya'dan bir hazır sistem aldım 26'sında kargoya verildi ve bugün İtopya'nın sitesi üzerinde kargo takipte kargomun durumuna bakmak istediğim de ise şu görüntüyle karşılaştım ne yapmam gerekiyor.
Pardon Resim olarak gönderemedim

1 26.09.24 taşıma belgesi düzenlendi birim: Atalar (kartal, İstanbul)
2 28.09.24 transfer sürecinde
3 28.09.24 teslim edilemedi işlem detay: Kargo gelmedi/Eksik Kargo
Yurt içi kargoyu aradığımda ise eksik gelmiş göndericiniz ile temas kurun eğer gönderici kaynaklı değilse pazartesi günü şubeyi ararız dedi

Son düzenleme:

Hocam fotoğraf silinmiş sanırım gözükmüyor.

Kusura bakmayın bilgileri yazdım yardımcı olabilirseniz.

Hocam sanırım eksik kargo dediğine göre kargonuz yüklendi deyip transfer aracına yüklenmemiş Yurtiçi Kargo müdürlüğünü veya gönderen şubeyi arayıp sorun veya şikayet edin. Bazı arkadaşlarda bu sorunu yaşamış hem de yurt içi kargoda sanırım kargo firmasında oluşan bir durum.

bir kaç gün beklememi önerir misiniz en azından itopyadan bilgi alıp aramam mantıklı olur mu ?

Birkaç gün beklememi önerir misiniz en azından İtopya'dan bilgi alıp aramam mantıklı olur mu?

İtopya firması kargoya vermiştir siz en iyisi ilk kargoya verilen şubeyi bir arayıp olanları anlatıp yardım almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…