School Problems Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 İtopya'nın sitesinden laptop sipariş edip şubeden teslim alabilir miyim? Kuryelere pek güvenmiyorum da.
İtopya'nın sitesinden laptop sipariş edip şubeden teslim alabilir miyim? Kuryelere pek güvenmiyorum da.
hotter34 Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 450 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #2 Sipariş etmeden direk şubesinden alabilirsin anca. Stok durumuna bak. Bazı ürünler webe özel oluyor. Şubesinde de stok gözüküyorsa direk şubeden alabilirsin kasadan ödeme yapıp. İnternetten sipariş verip elden alamazsın maalesef. Yarın telefonla arayıp rica edersen belki ayırtırlar.
Sipariş etmeden direk şubesinden alabilirsin anca. Stok durumuna bak. Bazı ürünler webe özel oluyor. Şubesinde de stok gözüküyorsa direk şubeden alabilirsin kasadan ödeme yapıp. İnternetten sipariş verip elden alamazsın maalesef. Yarın telefonla arayıp rica edersen belki ayırtırlar.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #3 School Problems dedi: İtopya'nın sitesinden laptop sipariş edip şubeden teslim alabilir miyim? Kuryelere pek güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bunu buraya yerine müşteri hizmetlerine yazsan daha çabuk ve net cevap alabilirsin.
School Problems dedi: İtopya'nın sitesinden laptop sipariş edip şubeden teslim alabilir miyim? Kuryelere pek güvenmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Bunu buraya yerine müşteri hizmetlerine yazsan daha çabuk ve net cevap alabilirsin.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 2 Ocak 2022 #4 Şubeden teslim alma gibi seçenek var. İtopyayı ara görüş daha önce vardı hâlâ var mı öğren.
School Problems Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #5 hotter34 dedi: Sipariş etmeden direk şubesinden alabilirsin anca. Stok durumuna bak. Bazı ürünler webe özel oluyor. Şubesinde de stok gözüküyorsa direk şubeden alabilirsin kasadan ödeme yapıp. İnternetten sipariş verip elden alamazsın maalesef. Yarın telefonla arayıp rica edersen belki ayırtırlar. Genişletmek için tıkla... İndirim bu gece bitiyor :/
hotter34 dedi: Sipariş etmeden direk şubesinden alabilirsin anca. Stok durumuna bak. Bazı ürünler webe özel oluyor. Şubesinde de stok gözüküyorsa direk şubeden alabilirsin kasadan ödeme yapıp. İnternetten sipariş verip elden alamazsın maalesef. Yarın telefonla arayıp rica edersen belki ayırtırlar. Genişletmek için tıkla... İndirim bu gece bitiyor :/
hotter34 Megapat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 450 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #6 School Problems dedi: İndirim bu gece bitiyor :/ Genişletmek için tıkla... O zaman indirim bitmeden ver sipariş. Merak etme kargoda sorun çıkmaz. Kargoyu açarken video çek. Hasar falan varsa böylelikle değişim talep edersen sorun yaşamazsın.
School Problems dedi: İndirim bu gece bitiyor :/ Genişletmek için tıkla... O zaman indirim bitmeden ver sipariş. Merak etme kargoda sorun çıkmaz. Kargoyu açarken video çek. Hasar falan varsa böylelikle değişim talep edersen sorun yaşamazsın.