İtopya'dan sistem alınır mı?

john gotti

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 650 / İntel Core İ5 2310 / 4 GB Ram
İyi günler, sistem toplamayı düşünüyorum. Ankara'da yaşadığım için direkt İtopya'nın mağazasına gidip almak istiyorum, kargo sürecini beklememek için. Fakat çevrem önermedi, baştan savma topladıklarını ve sorunla karşılaştıklarını söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana önerebileceğiniz güvenilir sayfalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler, sistem toplamayı düşünüyorum. Ankara'da yaşadığım için direkt İtopya'nın mağazasına gidip almak istiyorum, kargo sürecini beklememek için. Fakat çevrem önermedi, baştan savma topladıklarını ve sorunla karşılaştıklarını söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana önerebileceğiniz güvenilir sayfalar var mı?

2016 da aldığım kasa hiçbir sorun olmadan duruyor bilemedim çok zaman geçti :)

2019'da GameGaraj'dan APU sistem almıştım. Hala sorunsuz kullanıyorum. Hiçbir şey değiştirmedim. İsterseniz bakabilirsiniz.
Kargo ile almıştım.

Pandemi zamanın da Hobi olarak uygun kampanyalı hazır sistemler alıp cüzi kârlar ile satıyordum . Bu hazır sistemlerin %90nını hep itopyadan aldım 1 senede ortalama 35 hazır sistem almışım ve hiçbirinde herhangi bir sorunla karşılaşmadım şuan mevcutta kullandığım sistemide itopyadan aldım 1 ay önce gayet güzel paketlemeli bir şekilde eksiksiz geldi . Zaten bolt kargo diye bir firma ile çalışıyorlar o konuda da için rahat olabilir mng aras yurtiçi gibi firmalarla çalışmıyorlar .

Değerli mesajlarınız için hepinize birer birer teşekkür ederim.

Geçen yıl İtopya'dan bilgisayar almıştım, sorun çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı