İtopya'dan sistem alırken nelere dikkat edilmeli?

Fatih053

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, halihazırda sistemim var. Satıp üstüne ekleyip yeni kasa almayı düşünüyorum. Alıcı ile konuştum, her şey tamamdır. Ama hangi sistemi alsam kararsız kaldım. Şu an için bunu alacağım. Bu fiyat bandında öneriniz var mı? Taksit yapabilecek, özellikle İtopya'dan.
https://www.itopya.com/kuark-shadow...-8g-shadow-2x-oc-16gb-ddr5-512gb-nvme-_h29943

Bu sistemin alacağım RAM'leri 2 slot yapılan Kingston 5200MHz olan.
Kasayı BitFenix cube premium.
İşlemci soğutucu ise Cooler Master H411 alacağım.
Ve son olarak işlemciyi i5 14600KF yaparak 34 bin TL civarına bu sistemi alacağım. Sizce mantıklı mı? Bu fiyata denk daha iyi sistemler var mı sizce (İtopya'da)?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam düşündüğünüz BitFenix Cube Premium kasa FRGB yani renkleri değişmiyor kasanın sabit renkler o kasa yerine GameBooster Falcon GB-A750B tercih ederseniz daha güzel olur sadece bir tavsiye bazı kişiler o kasanın FRGB olduğunu bilmeden alıyorlar.

Merhaba hocam düşündüğünüz BitFenix cube premium kasa frgb yani renkleri değişmiyor kasanın sabit renkler o kasa yerine Game Booster falcon GB-A750b tercih ederseniz daha güzel olur sadece bir tavsiye bazı kişiler o kasanın frgb olduğunu bilmeden alıyorlar.

Merhaba hocam
Bu sistem nasıl acaba gayet F/P bunu alacağım da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı