İtopya'dan sistem toplamak

el11even

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar malum fiyatlar yüksek bizde en ucuz nerede satılıyorsa oradan almak istiyoruz ama dolandırılmak da istemiyor. Vatan'dan bilgisayar toplayacaktım. Lakin diğer sitelere göre fiyatları daha pahalı geldi. Ben internet üzerinden satın almayı güvenli bulmadığım için mağazadan almayı tercih ediyorum, sizce Itopya.com'dan sistemimi ve toplanmalı mıyım? Bir sorun çıktığında yardımcı olurlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcılık olmaz. Diyelimki parçalar bozuldu İtopya'ya götürmene gerek yok direk servise kargola daha iyi olur. İnternetten ne idiği belirsiz sitelerden alışveriş yapmazsan sıkıntı olmaz.

Merhabalar malum fiyatlar yüksek bizde en ucuz nerede satılıyorsa oradan almak istiyoruz ama dolandırılmak da istemiyor. Vatan'dan bilgisayar toplayacaktım. Lakin diğer sitelere göre fiyatları daha pahalı geldi. Ben internet üzerinden satın almayı güvenli bulmadığım için mağazadan almayı tercih ediyorum, sizce Itopya.com'dan sistemimi ve toplanmalı mıyım? Bir sorun çıktığında yardımcı olurlar mı?
Teşekürler Sağolun

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı