İtopya'dan sistem toplanır mı?

Sucrofe

Kilopat
1. Güvenilir midir, sorun yaşayan oldu mu?
2. Hazır sistem değil de sistemi kendimiz topladık diyelim, kasa montajını yapıp mı gönderiyorlar yoksa bizim mi halletmemiz gerekiyor?
3. Sistemi ayrı ayrı sitelerden toplamak istemediğim için bu siteden toplayayım diyorum, alternatif site sunabilir misiniz?

Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Güvenilir.
2- Sanırım talebe bağlı.
3- İtopya güvenilir ama ayrı sitelerden topanırsa daha ucuza gelir.

Arkadaşım Donanım Arşivi'nin bilgisayarını almıştı ona göre yorum yapacağım. Yardım istediğimizde yardımcı oldular, bilgisayarı götürmemiz gerekti sorunu halledip geri gönderdiler. Toplama konusunda da bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Bence güzel bir site.

Parça temininde ve garantide sorun yaşamadım. Black Friday döneminde internet müşterilerini 2. plana attıklarını biliyorum. Öncelik hep mağaza müşterilerine verildi. Müşteri temsilcisi hanım efendi biraz daha kurumsal konuşmayı öğrenirse daha iyi olur
Sistem bileşenlerini siz oluşturduğunuzda orada montaj opsiyonu var. O opsiyonu seçerseniz montajını (ekran kartı hariç) yaparak gönderiyorlar. Ekran kartı ağır bir bileşen olduğundan kargoda olası sarsıntılardan zarar gelmemesi adına ayrı kutuda gönderiliyor.
Sinerji, teknobiyotik gibi sitelere de bakabilirsiniz.

1. Güvenilirdir. Fakat şu sıralar nedense bir iletişim sorunları var. Özellikle telefon veya e-posta ile iletişim kurmaya çalışıldığında ulaşılamıyor. İstanbul'da isen sorun yok mağazaya giderek çözebilirsin kısa zamanda sorunlarını. Biraz esnaf kafası devam ediyor yani adamlarda
  2. Montaj istersen montajlayıp yolluyorlar. Testini yapıp deneme sürümü Windows 10 ile teslim ediyorlar. Fakat belirtmezsen direk kutuları ile yollayabilirler sana.
  3. En iyi alternatif Sinerji olur bence. Hatta bazı durumlarda İtopya'ya göre daha iyi fiyatları var. Müşteri hizmetleri olarak çok daha iyiler bence.
İkisinden de alış-veriş yaptım aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…