İtopya'dan toplama sistem önerisi

nsulce7

Picopat
Daha fazla  
Böyle bir sistem oluşturmak istiyorum. Bu fiyat görünüş olarak tatmin edecek başka daha iyi bir sistem varsa veya bir parçayı değiştirmem gerekiyor konusunda bir öneriniz varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hazır sistemlere baksan daha iyi olur gibi Max bütçenizi belirtirseniz öneri yapan birisi mutlaka olur.

Hazır sistemlere baksan daha iyi olur gibi Max bütçenizi belirtirseniz öneri yapan birisi mutlaka olur.
Abi beyaz toplamak istiyorum. Hazır sistemlerde beyaz olmadığından.

Topladığınıza yakın olmalı fiyatı. Kasa değiştirilebilir isteğe bağlı, değişmese de güzel kasa. Ekran kartı gri, onun dışında beyaz. 4K'da canavar gibi sistem. İşlemci 4K altında darboğaz yapar hatta 4090 çok güçlü kart belki 4K'da bile yapar bilmiyorum. RAM unutmuşum:

4080 veya 4090, 7800x3D veya 13900k, eklediğiniz RAM fiyatına 64 GB RAM var bir de. Ayrıca tek bir siteden toplarsanız aşırı kazık yersiniz.

4090 bu fiyata hayatta koymazsın ki anakart bu seviyede olmaz RAM'lerin MHz düşük ya da DDR4 ki bu kadar yüksek MHz'e çıkamaz belki 4070 Ti'lı ortalama anakartlı bir sistem. O kadar 4080'li olursa anakart olsun RAM MHz olsun düşüyor o yüzden seçmedim

Sizin koyduğunuz anakart neredeyse tek özelliği PCI-e 5.0 SSD desteklemesi. Onu da kullanmayacağınıza göre şu anlık gereksiz. İleride 14.nesilde iyi bir anakart tercih edersiniz çünkü soket değişecek. Bu arada sistem DDR5 ve 4090.

81922TL. 7000TL farkla 4060 Ti yerine gri 4090 ve tamamen beyaz (PSU ve SSD dışında) sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…