İtopya'dan toplama sistem önerisi

intel ve nvdia tarafındayım

Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit RTX 4080 GameRock OC NED4080S19T2-1030G 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe İtopyadan bunları satın alın gözünüzü seveyim 4060ti a 70k bayılmayın.

intel ve nvdia tarafındayım
Kart zatan nvdia. i7 13k serisi alabilirsiniz. Ya da bunları boşverin en iyisi kendi bildiğinizi yapın.

Soğutucu da sıkıntı yok ta PSU kasa alıp psu eklemen şaşırttı sadece onun dışında sağ ol

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Biraz değişiklik yaptım iyimi

13 ile aynı soket.

13. ile 14 arasında çok fark yok diye biliyorum.

Ayrıca var Cooler Master 850 Gold.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alt model olmasına rağmen 13700k ile kafa kafaya. %20 performans artışı falan diyordu bir yerde sanırım yeni nesilde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bi tahminde bulunuyorum videoyu izlemedin

Alt model olmasına rağmen 13700k ile kafa kafaya. %20 performans artışı falan diyordu bir yerde sanırım yeni nesilde.

Arada güç tüketimi farkı var

Doğru neredeyse hemen hemen aynı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı