Karamelli Pasta Decapat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2022 #1 İtopya'dan bilgisayar topladım Windows kurulu olacak mı bilmiyorum bilgisayar açılmazsa diye korkuyorum Windows'u almam gerekli mi onunla birlikte?
İtopya'dan bilgisayar topladım Windows kurulu olacak mı bilmiyorum bilgisayar açılmazsa diye korkuyorum Windows'u almam gerekli mi onunla birlikte?
Berkay Keleş Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 1 8 Mayıs 2022 #2 Karamelli Pasta dedi: İtopya'dan bilgisayar topladım Windows kurulu olacak mı bilmiyorum bilgisayar açılmazsa diye korkuyorum Windows'u almam gerekli mi onunla birlikte? Genişletmek için tıkla... Öyle yerlerden alınan bilgisayarlar genelde FreeDOS gelirler. Windows'u kendi flashınızdan kurmanız gerekiyor.
Karamelli Pasta dedi: İtopya'dan bilgisayar topladım Windows kurulu olacak mı bilmiyorum bilgisayar açılmazsa diye korkuyorum Windows'u almam gerekli mi onunla birlikte? Genişletmek için tıkla... Öyle yerlerden alınan bilgisayarlar genelde FreeDOS gelirler. Windows'u kendi flashınızdan kurmanız gerekiyor.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Mayıs 2022 #3 Bunu İtopya'ya sorsanız hocam? Freedos veya Windows 10-11 deneme sürümü gelebilir. Her şartta key almalısınız evet, aktifleştirip yollamazlar.
Bunu İtopya'ya sorsanız hocam? Freedos veya Windows 10-11 deneme sürümü gelebilir. Her şartta key almalısınız evet, aktifleştirip yollamazlar.
Karamelli Pasta Decapat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2022 #4 Berkay Keleş dedi: Öyle yerlerden alınan bilgisayarlar genelde FreeDOS gelirler. Windows'u kendi flashınızdan kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım videosu varsa linkini atabilir misiniz? veya anlatabilir misiniz? Shahdee dedi: Bunu İtopya'ya sorsanız hocam? FreeDOS veya Windows 10-11 deneme sürümü gelebilir. Her şartta key almalısınız evet, aktifleştirip yollamazlar. Genişletmek için tıkla... Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak.
Berkay Keleş dedi: Öyle yerlerden alınan bilgisayarlar genelde FreeDOS gelirler. Windows'u kendi flashınızdan kurmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacağım videosu varsa linkini atabilir misiniz? veya anlatabilir misiniz? Shahdee dedi: Bunu İtopya'ya sorsanız hocam? FreeDOS veya Windows 10-11 deneme sürümü gelebilir. Her şartta key almalısınız evet, aktifleştirip yollamazlar. Genişletmek için tıkla... Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 8 Mayıs 2022 #5 Karamelli Pasta dedi: Onu nasıl yapacağım videosu varsa linkini atabilir misiniz? veya anlatabilir misiniz? Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... OEM ve Retail Key satan siteler var. 50-100 TL arası değişiyor. Onu alıp Windows'a giriyorsunuz ve orjinal bir şekilde kullanıyorsunuz.
Karamelli Pasta dedi: Onu nasıl yapacağım videosu varsa linkini atabilir misiniz? veya anlatabilir misiniz? Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... OEM ve Retail Key satan siteler var. 50-100 TL arası değişiyor. Onu alıp Windows'a giriyorsunuz ve orjinal bir şekilde kullanıyorsunuz.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Mayıs 2022 #6 Karamelli Pasta dedi: Onu nasıl yapacağım videosu varsa linkini atabilir misiniz? veya anlatabilir misiniz? Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü alabilirsiniz. Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans jetlisans.com
Karamelli Pasta dedi: Onu nasıl yapacağım videosu varsa linkini atabilir misiniz? veya anlatabilir misiniz? Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. Genişletmek için tıkla... Bu ürünü alabilirsiniz. Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans jetlisans.com
Karamelli Pasta Decapat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2022 #7 Shahdee dedi: Bunu İtopya'ya sorsanız hocam? FreeDOS veya Windows 10-11 deneme sürümü gelebilir. Her şartta key almalısınız evet, aktifleştirip yollamazlar. Genişletmek için tıkla... Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. esadomer dedi: Bu ürünü alabilirsiniz. Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans jetlisans.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir ve bunu daha önce kimse kullanmamıştır değil mi, çünkü Windows 11 fıyatı 1899 TL.
Shahdee dedi: Bunu İtopya'ya sorsanız hocam? FreeDOS veya Windows 10-11 deneme sürümü gelebilir. Her şartta key almalısınız evet, aktifleştirip yollamazlar. Genişletmek için tıkla... Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. esadomer dedi: Bu ürünü alabilirsiniz. Windows 10 Pro Dijital Lisans Key – JetLisans jetlisans.com Genişletmek için tıkla... Güvenilir midir ve bunu daha önce kimse kullanmamıştır değil mi, çünkü Windows 11 fıyatı 1899 TL.
ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #8 Sanırım deneme sürümü ile geliyor. Olmasa bile çok zor bir şey değil kurmak.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 8 Mayıs 2022 #9 Karamelli Pasta dedi: Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. Güvenilir midir ve bunu daha önce kimse kullanmamıştır değil mi, çünkü Windows 11 fıyatı 1899 TL. Genişletmek için tıkla... Ben kendim 2 kez aldım ve evet güvenilir ayrıca bunlar tek kullanımlık OEM keyler bunlar.
Karamelli Pasta dedi: Key nasıl alabilirim ve key ne oluyor tam olarak. Güvenilir midir ve bunu daha önce kimse kullanmamıştır değil mi, çünkü Windows 11 fıyatı 1899 TL. Genişletmek için tıkla... Ben kendim 2 kez aldım ve evet güvenilir ayrıca bunlar tek kullanımlık OEM keyler bunlar.
Karamelli Pasta Decapat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mayıs 2022 #10 esadomer dedi: Ben kendim 2 kez aldım ve evet güvenilir ayrıca bunlar tek kullanımlık OEM keyler bunlar. Genişletmek için tıkla... sadece orjinal olacak başka bir şey değişmeyecek değil mi kayıtlı adım gibi mesela
esadomer dedi: Ben kendim 2 kez aldım ve evet güvenilir ayrıca bunlar tek kullanımlık OEM keyler bunlar. Genişletmek için tıkla... sadece orjinal olacak başka bir şey değişmeyecek değil mi kayıtlı adım gibi mesela