İtopya'dan toplanan Gaming bilgisayar nasıldır?

Arkadaşlar, şöyle bir sistem hazırladım: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

RDR2, Battlefield, Fortnite gibi oyunları hiç kasmadan, yüksek ayarlarda oynatır mı?

Eğer eksik ya da yanlış bir şey varsa söylerseniz mutlu olurum.

(Kasanın üst tarafına 3 fan daha alacağım ve 4 TB hard disk takacağım.)

Bu bütçede 4060 ve i5 14400F mantıksız olur. 5060 Ti 16 GB veya RX 9060 XT 16 GB sistem varsa yönelebilirsin.

Sistem olmamış, tek tek bir siteden parça parça sistem toplanmasını önermiyorum, 17 bin TL'ye ASUS Dual RTX 4060 8 GB almanın hiçbir mantıklı tarafı yok. DDR 5 sağlam bir 9060 XT veya 5060 Ti sistem toplanabilir bu bütçede.

Bütçe 40 bin civarı.Uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Ondan dolayı ufak yükseltmeler yapabilirim

O fiyata 7500F x 9060XT 16 GB kombinlersin. Ekte 3 tane hazır sistem mevcut.

https://www.sinerji.gen.tr/oyun-bil...-modeli:5995;ekran-karti-serisi:7909;ram:6000
hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için.
bilgim yok pc konusunda ama ekran kartı nvidia olan birkaç sistem önerebilme şansınız var mıdır?
sağolun şimdiden(adana da yaşıyorum ısınma problemi olmazsa süper olur.Oynadığım oyunlar cs,valo,PUBG,Fortnite,RDR,GTA)

Kötü, kasa için bütçeni söyler misin?
Kasa için özel bir bütçe belirlemedim.
Ama üst tarafında da fan olsun istiyorum Adana'da yaşadığım için.

Toplama sihirbazı gibi yerlerden bilgisayar toplanmaz çok pahalı fiyatlara denk geliyor. Tam bir bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz. Hazır veya tek tek toplama olarak.
40k civarı hocam.

Berbat. Bütçe nedir?
40k civarı hocam.

@miçobaba @Burak Karabal @rezdwig @FehmiDogru.js yardımcı olabilme şansınız var mı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı