Arkadaşlar şu an çok heyecanlıyım da, son olarak size bir şey söyleyeceğim, şurada eksik bir bileşen var mı?
(İtopya'dan olduğuna bakmayın farklı sitelerden topladım şimdi.)
Intel H610 Chipset anakartlar giriş seviye anakartlardır.
Bütçeniz el veriyorsa Intel B760 Chipset bir anakart seçmek daha faydalı olur.
Aynı anda 2 adet M.2 SSD kullanabilirsiniz bu sayade.
Intel H610 Chipset anakartlar giriş seviye anakartlardır.
Bütçeniz el veriyorsa B Serisi bir anakart seçmek daha faydalı olurdu.
2 adet M.2 SSD kullanabilme alternatifiniz olurdu.
Intel H610 Chipset anakartlar giriş seviyedir.
Yani sizin bütçenize hitap eden anakartımız bu oluyor.
Benim 2021 yılında ilk topladığım sistemde, Intel H410 Chipset bir anakart vardı.
Bütçeniz ne ise o şekilde karar verin derim.
Intel B760 Chipset orta seviye ve Intel Z790 Chipset ise üst seviye anakartlardır.
Intel B760 Chipset ve Intel Z790 Chipset anakartların MOSFET soğutucuları, M.2 SSD soğutucuları daha gelişmiş yapıdadır.
Benim 2021 yılında ilk topladığım sistemde, Intel H410 Chipset bir anakart vardı.
Intel B760 Chipset orta seviye ve Intel Z790 Chipset ise üst seviye anakartlardır.
Intel B760 Chipset ve Intel Z790 Chipset anakartların MOSFET soğutucuları, M.2 SSD soğutucuları daha gelişmiş yapıdadır.
Rufus yazılımı Windows 10 ISO dosyalarını USB belleğe kopyalamak için iyi bir seçenek.
İlk alternatif Rufus yazılımı olmalı yani.
Onun dışında USB bellek ve yanıbaşında ekstra bir dizüstü bilgisayar.