MelihÖzer Centipat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.282 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #31 Yaser Efe dedi: Ya ben tam anlamıyorum hocam, babamın arkadaşı anlıyormuş onu önerdi, hocam bide şu MSI Shout Out kampanyası hakkında bir konu açtım, bilginiz varsa o konuda yardım edebilir misiniz? Anakartı güncelledim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel anakart b760m project zero.
Yaser Efe dedi: Ya ben tam anlamıyorum hocam, babamın arkadaşı anlıyormuş onu önerdi, hocam bide şu MSI Shout Out kampanyası hakkında bir konu açtım, bilginiz varsa o konuda yardım edebilir misiniz? Anakartı güncelledim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel anakart b760m project zero.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 503 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #32 MelihÖzer dedi: Hayırlı olsun. Güzel anakart b760m project zero. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. MelihÖzer dedi: Hayırlı olsun. Güzel anakart b760m project zero. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma takılan bişey var da, şimdi anakartta wifi desteği var, o olunca kablosuz internete bağlanılıyor mu?
MelihÖzer dedi: Hayırlı olsun. Güzel anakart b760m project zero. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. MelihÖzer dedi: Hayırlı olsun. Güzel anakart b760m project zero. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma takılan bişey var da, şimdi anakartta wifi desteği var, o olunca kablosuz internete bağlanılıyor mu?
A ALPTEKiN_2710 Decipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 1.504 Çözümler 8 28 Ocak 2025 #33 Wi-Fi Anten ile beraber internete bağlanacaksınız. Yalnız MSI anakartlarda direk Wi-Fi ağlarını görmeyebiliyor. Önce Wi-Fi sürücüsünü kurmanız gerekecek. BOX CONTENT (Kutu İçeriği) kısmına baktığınızda Wi-Fi Antenna görüceksiniz. https://www.msi.com/Motherboard/B760M-PROJECT-ZERO/Specification Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (9).png 181,6 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleme: 28 Ocak 2025
Wi-Fi Anten ile beraber internete bağlanacaksınız. Yalnız MSI anakartlarda direk Wi-Fi ağlarını görmeyebiliyor. Önce Wi-Fi sürücüsünü kurmanız gerekecek. BOX CONTENT (Kutu İçeriği) kısmına baktığınızda Wi-Fi Antenna görüceksiniz. https://www.msi.com/Motherboard/B760M-PROJECT-ZERO/Specification
MelihÖzer Centipat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 3.282 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #34 Yaser Efe dedi: Sağolun hocam. Hocam aklıma takılan bişey var da, şimdi anakartta wifi desteği var, o olunca kablosuz internete bağlanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kutudan anteni çıkar onu takıyorsunuz
Yaser Efe dedi: Sağolun hocam. Hocam aklıma takılan bişey var da, şimdi anakartta wifi desteği var, o olunca kablosuz internete bağlanılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kutudan anteni çıkar onu takıyorsunuz