İtopya'dan tray işlemci alınır mı?

Ahmet 38

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba İtopya'dan tray islemci almayi planliyorum. Fakat bircok soylenti var satamazsın, sıkıntılı gelirse videon yoksa iade almazlar garanti sureci sıkıntılı, 2. el islemci (kullanılmış) gönderebiliyorlar vs vs. sizin görüşünüz nedir?

Alacagim islemci: Ryzen 7 5700X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey olmaz. Düşünmeyin bu kadar açarken video çekerseniz her türlü iade edersiniz. Ben başka bir satıcıdan tray işlemci aldım sorunsuz kullanıyorum.

Pinler kırık olmadığı sürece kolay kolay sıkıntılı veya bozuk çıkmıyorlar. Pin durumu içinde videolu kanıt alabilirsiniz tabiki.

2.el, iade ürün olup olmadığı kesinlikle anlamanız imkansız. Size ciddi anlamda kullanılmış ürün asla yollamazlar ama iade veya test edilmiş ürün olup olmadığına garanti veremeyiz pek. Genede işlemciler dediğim gibi PC'de ki en sağlam ürün olduklarından ötürü sorun yaşamanız zor.

Sen bilirsin ben islemciyi ekran kartını buradan aldım sıkıntısız geldi.

Hiçbir şey olmaz. Düşünmeyin bu kadar açarken video çekerseniz her türlü iade edersiniz. Ben başka bir satıcıdan tray işlemci aldım sorunsuz kullanıyorum.

Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için arkadasin attığı linkten alacağım galiba. (n11)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…