2 gün önce 8.300'e topladığım sistem 7.400 TL’ye düşmüş. Şimdi siparişi iptal etsem yeniden almak mantıklı mı? Kaç günde para iadesi alırım? Ürünlerim hala hazırlık aşamasında gözüküyor. O 900 liraya neler yapardım ben, çok kederliyim dostlar!
Siparişlerim kısmına girip iptal edebilirsiniz. İade etmek tabii ki mantıklı o paraya sisteminizin üzerine ekleyebilirsiniz. Paranın elinize ulaşması bankanıza bağlı.
Hocam o 900TL'ye ekleme yaparsınız. En kötü bir şey için kullanırsınız para bu. Ama eğer çok acil lazımsa ve size zarar ettirecekse iade etmemeyi de tercih edebilirsiniz.
Mecbur salacağım ya. Site çökmüş zaten, iade alıp yeniden sipariş vereyim desem stoklar bitebilir. Zaten indirimden almıştım, şimdi daha pahalı alma riski var. Giren girdi bana artık, sizler sağ olun. İyi alışverişler!