İtopya'dan web üzerinden sipariş verip mağazadan teslim almak mantıklı mı?

friidi boy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yarın İtopya üzerinden hazır sistem alacağım da önceden almış arkadaşlar varsa deneyimlerini iletmelerini istiyorum. Mağazadan teslim almak mı daha mantıklı kargonun gelmesini beklemek mi? Ben fazla beklemek istemiyorum. Sizce kargo süresinden birkaç gün erken alabilir miyim mağazadan alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onuı arayıp sorman gerek çünkü çoğu ürün depolarından çıkma atıyorum mağaza İstanbul'da depo Ankara'da onun için arayıp mümkün olup olmadığını veya gidip direk mağazadan toplattırman gerekiyor fakat o kadar da beklemiyorsun bekliyeceğin Max 3 gün kargonun ilçene gelmesi 1-2 gün kargo ilçeye gelince gidip alabilirsin daha mantıklı boşa yorma kendini.

Merhaba arkadaşlar, yarın İtopya üzerinden hazır sistem alacağım da önceden almış arkadaşlar varsa deneyimlerini iletmelerini istiyorum. Mağazadan teslim almak mı daha mantıklı kargonun gelmesini beklemek mi? Ben fazla beklemek istemiyorum. Sizce kargo süresinden birkaç gün erken alabilir miyim mağazadan alsam?
Gidip kendin al bence ama hazır sistem yerine kendin toplasan daha iyi olur Trendyol ışıklı pc gelmesin sonra parça parça toplasan daha makul

Kendim toplayınca 2.el almıyorsam daha pahalıya geliyor 😅 o yüzden İtopya'ya karar verdim 😅- bu arada benım mağazadan alma düşüncemin sebebi hep önünden geçiyorum( iş yerim söğütözünde) eğer ki kargo ile normalden 2-3 gün geç gelecekse mağazadan almak daha çekiyor beni çünkü mağaza ile aramda 500 metre yok sayılır😅yani şöyle deyim kargo ile 5-6 günde gelecekse mağazadan 2-3gün sonra teslim alabiliyorsam mağaza daha iyi benim için bilemedim şu an neyse teşekkür ederim muhtemelen kargoyu bekleyeceğim😅

Hocam ayın 5'inde bir kasa sipariş ettim (demonte) 1 gün sonra geldi :D

Çok hızlı gelmiş ben bugün öğlene doğru en geç akşam sipariş vereceğim umarım ben montaj isteyeceğim halde 1 günde olmasa da hızlı gelir inşallah 😅

İtopyadan aldığın sistemler (mağazaya giderek) 3 gün içinde teslim ediliyor. (Airport şubesinde )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı