Enesh Femtopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #1 İtopya'dan alınan soğutucudan termal macun çıkar mı? Ona göre gidip macun alacağım. AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu | ITOPYA AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile B07GKRR5WR ITOPYA'da www.itopya.com
İtopya'dan alınan soğutucudan termal macun çıkar mı? Ona göre gidip macun alacağım. AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu | ITOPYA AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile B07GKRR5WR ITOPYA'da www.itopya.com
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 25 Aralık 2021 #2 Çıkacağını sanmıyorum. Ama altına sürülü şekilde gelebilir.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 25 Aralık 2021 #3 Düzenleme: Altına sürülü geliyormuş. Yanlış bilgilendirme yapmamak için düzenledim.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Aralık 2021 #4 Altına sürülü gelir diye tahmin ediyorum. JenLedger dedi: Çıkmaz. İşlemci üzerinde sürülü geliyor. Genişletmek için tıkla... Macun, işlemci üzerine değil genellikle soğutucuya sürülü gelir.
Altına sürülü gelir diye tahmin ediyorum. JenLedger dedi: Çıkmaz. İşlemci üzerinde sürülü geliyor. Genişletmek için tıkla... Macun, işlemci üzerine değil genellikle soğutucuya sürülü gelir.
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #5 Enesh dedi: İtopya'dan alınan soğutucudan termal macun çıkar mı? Ona göre gidip macun alacağım. AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu | ITOPYA AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile B07GKRR5WR ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Altına sürülü şekilde gelir.
Enesh dedi: İtopya'dan alınan soğutucudan termal macun çıkar mı? Ona göre gidip macun alacağım. AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu | ITOPYA AMD Wraith Prism LED RGB Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile B07GKRR5WR ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Altına sürülü şekilde gelir.
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 25 Aralık 2021 #6 KuoNN dedi: Altına sürülü gelir diye tahmin ediyorum. Macun, işlemci üzerine değil genellikle soğutucuya sürülü gelir. Genişletmek için tıkla... Bende işlemciye sürülü geldi. Öyle hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum bilemedim... Yanlış bilgilendirme yaptıysam özür diliyorum.
KuoNN dedi: Altına sürülü gelir diye tahmin ediyorum. Macun, işlemci üzerine değil genellikle soğutucuya sürülü gelir. Genişletmek için tıkla... Bende işlemciye sürülü geldi. Öyle hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum bilemedim... Yanlış bilgilendirme yaptıysam özür diliyorum.
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 25 Aralık 2021 #7 Hayır üzerinde sürülü geliyor ama. Macuna gerek yok. Güzel soğutucudur ben de R5 5600X ile kullanıyorum oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.
Hayır üzerinde sürülü geliyor ama. Macuna gerek yok. Güzel soğutucudur ben de R5 5600X ile kullanıyorum oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor.
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #8 Soğutucu altında sürülü bir biçimde geliyor fakat tam yeterli olacağını sanmıyorum ben biraz daha ekleme yapmıştım.
Soğutucu altında sürülü bir biçimde geliyor fakat tam yeterli olacağını sanmıyorum ben biraz daha ekleme yapmıştım.
Enesh Femtopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2021 #9 Sağ olun arkadaşlar Bilgiler için.