İtopya'dan Xbox 9. nesil gamepad alınır mı?

ZonziniZonZON

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda SSD alacaktım vazgeçip gamepad almaya karar verdim Xbox 9. nesil bir gamepad almak istiyorum ancak güvenilir satıcılarda fiyat çok yüksek. O yüzden daha önce bilgisayarımı topladığım. İtopya'dan satın almak istiyorum güvenilir mi? Bu arada farklı önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda SSD alacaktım vazgeçip gamepad almaya karar verdim Xbox 9. nesil bir gamepad almak istiyorum ancak güvenilir satıcılarda fiyat çok yüksek. O yüzden daha önce bilgisayarımı topladığım. İtopya'dan satın almak istiyorum güvenilir mi? Bu arada farklı önerilere açığım.

Bu da var eğer düşünürsen geçen gün görmüştüm ihtiyacı olan kişiler faydalanabilir belki.

İlla beyaz olsun demiyorsanız ben olsam şunu tercih ederim:

Amazon Germany'den gönderiliyor 2 veya 3 yıl Microsoft garantili oluyor gelen gamepadler ve bu paketin içinden ekstra 2.7 metrelik USB C kablo çıkıyor. Ek olarak sepete ekleyince fiyat biraz daha düşüyordu en son baktığımda.

İlla beyaz olsun demiyorsanız ben olsam şunu tercih ederim:

Amazon Germany'den gönderiliyor 2 veya 3 yıl Microsoft garantili oluyor gelen gamepadler ve bu paketin içinden ekstra 2.7 metrelik USB C kablo çıkıyor. Ek olarak sepete ekleyince fiyat biraz daha düşüyordu en son baktığımda.

Ödeme kısmında 2299 TL düşüyor fiyat.

Alınır neden alınmasın?
Son çıkan itopya tartışmaları yüzünden fikirlerinizi almak istedim efenim.

Bu da var eğer düşünürsen geçen gün görmüştüm ihtiyacı olan kişiler faydalanabilir belki.
Hocam çoğu oyun xbox'a göre ayarlıyor diye biliyorum sıkıntı yaşamazmıyım bu arada dead cells ve hallow kngiht gibi oyunları da oynuyorum, bkz: Hallow knight klavye ile zor oynandığı için bırakmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı