İtopya'dan yanlış ürün siparişi vermek

İbrahim26

Megapat
Herkese iyi günler diliyorum. Bu sabah İtopya'dan 3675 TL değerinde 2X G.Skill 8 GB DDR4 3200MHz RAM, Gigabyte 1660 Super OC, KIOXIA EXCERIA 480GB SSD ve MSI B450M-A PRO Max ürünlerini toplu olarak sipariş ettim. Siparişin akşamında fark ettim, maalesef anakartın özelliklerini yanlış görmüşüm, bundan ötürü anakartı değiştirmek istiyorum. Daha önce başına bu tarz olaylar gelen ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Ben İtopya'ya mail attım, yarın cevap verirler diye ümit ediyorum fakat cevap verilmezse ne yapmam gerekir? Ekran kartını ve RAM'leri bayağı bir indirim ile almıştım, o yüzden sipariş genelini iptal etmek istemiyorum. Bu 5 parça ürün içerisinden sadece anakartı iptal edebilir miyim acaba veya mağaza ile konuşup MSI anakart yerine farklı bir anakart alabilme bir ihtimalim olabilir mi? Şu anda ürünler 'sipariş hazırlanıyor' aşamasında, kargoya verilmediler. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler diliyorum. Bu sabah İtopya'dan 3675 TL değerinde 2X G.Skill 8 GB DDR4 3200MHz RAM, Gigabyte 1660 Super OC, KIOXIA EXCERIA 480GB SSD ve MSI B450M-A PRO Max ürünlerini toplu olarak sipariş ettim. Siparişin akşamında fark ettim, maalesef anakartın özelliklerini yanlış görmüşüm, bundan ötürü anakartı değiştirmek istiyorum. Daha önce başına bu tarz olaylar gelen ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Ben İtopya'ya mail attım, yarın cevap verirler diye ümit ediyorum fakat cevap verilmezse ne yapmam gerekir? Ekran kartını ve RAM'leri bayağı bir indirim ile almıştım, o yüzden sipariş genelini iptal etmek istemiyorum. Bu 5 parça ürün içerisinden sadece anakartı iptal edebilir miyim acaba veya mağaza ile konuşup MSI anakart yerine farklı bir anakart alabilme bir ihtimalim olabilir mi? Şu anda ürünler 'sipariş hazırlanıyor' aşamasında, kargoya verilmediler. Teşekkürler.
Eğer ki değişmezler ise çok da dert etmeyin. B450M serisi çoğu GTX 16 serisi ile uygun bir şekilde çalışır. Bence Maili görürler.

Eğer ki değişmezler ise çok da dert etmeyin. B450M serisi çoğu GTX 16 serisi ile uygun bir şekilde çalışır. Bence Maili görürler.
Hocam bir sistem topladığımda upgrade ederek uzun yıllar kullanan birisiyim, önceki sistemim yaklaşık 9 yıllık ve bu günlere kadar geldi ama o sistemi yükseltirken en çok beni yoran kısım maximum ram kapasitesi ve anakartın giriş seviyesi olmasıydı özellikle bu sistemi toplarken buna dikkat edeceğim dedim ama anakartı 64GB ram desteklediğini düşünürken sonradan fark ettim ki 32 GB destekliyormuş. Bu sistemi uzun yıllar kullanacağım ve aynı zamanda iş içinde kullanacağım için, bu durum canımı sıkıyor yoksa eminim benim için 32GB bile önümüzdeki en az 5 6 yıl yeterli olacak ama yinede bir kez para verdiğimde en azından alt yapının sağlam olduğunu hissetmek insanı rahatlatıyor.
Arkadaşlar bu sabah müşteri hizmetleri ile konuştum tahmin ettiğim gibi toplu bir sipariş olduğunu için bir ürünün iptali yapılamıyormuş ama ürünleri kuryeden teslim alırken sadece anakartı geri yollayabileceğimi ve paramı geri yollayacaklarını söylediler. ( Ürünlerin montaj gerektirmeyen ürün olması, paketlerinin açılmamış olması gerekiyor ve iade etmek istediğiniz ürün için müşteri temsilcisinden bir iade kodu alıp kod ile birlikte iade nedeninizi belirterek kapıdaki kuryeye vermek suretiyle toplu siparişlerde parça ürünlerin iptalini yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Herkese iyi günler diliyorum. Bu sabah İtopya'dan 3675 TL değerinde 2X G.Skill 8 GB DDR4 3200MHz RAM, Gigabyte 1660 Super OC, kıoxıa excerıa 480GB SSD ve MSI B450M-A PRO Max ürünlerini toplu olarak sipariş ettim. Siparişin akşamında fark ettim, maalesef anakartın özelliklerini yanlış görmüşüm, bundan ötürü anakartı değiştirmek istiyorum. Daha önce başına bu tarz olaylar gelen ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim. Ben İtopya'ya mail attım, yarın cevap verirler diye ümit ediyorum fakat cevap verilmezse ne yapmam gerekir? Ekran kartını ve RAM'leri bayağı bir indirim ile almıştım, o yüzden sipariş genelini iptal etmek istemiyorum. Bu 5 parça ürün içerisinden sadece anakartı iptal edebilir miyim acaba veya mağaza ile konuşup MSI anakart yerine farklı bir anakart alabilme bir ihtimalim olabilir mi? Şu anda ürünler 'sipariş hazırlanıyor' aşamasında, kargoya verilmediler. Teşekkürler.

Aldığınız bileşenlerin tek tek faturası var ise ve teslim aldığınız zamandan 14 gün geçmemişse iade hakkına sahipsiniz herhangi bir neden belirtmeden.

Aldığınız bileşenlerin tek tek faturası var ise ve teslim aldığınız zamandan 14 gün geçmemişse iade hakkına sahipsiniz herhangi bir neden belirtmeden.
Zannedersem tüm ürünler için tek bir fatura yollayacaklar ama müşteri hizmetleri ürünler kapıya geldikden sonra istemediğiniz ürünü yollayabilirsiniz dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı