Qrzlembir Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı Rx7800xt Anakart B650m İşlemci R5 7600x Merhaba, sistemi kendim topladım. Kablolarını taktım fakat güç tuşuna başınca en ufak hareket yok. Yardım eder misiniz? Sistemi İtopya'dan aldım, adı sanırım THUNDER-7800XT. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2024
Merhaba, sistemi kendim topladım. Kablolarını taktım fakat güç tuşuna başınca en ufak hareket yok. Yardım eder misiniz? Sistemi İtopya'dan aldım, adı sanırım THUNDER-7800XT.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.854 Çözümler 175 16 Aralık 2024 #2 PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Artı 0 Eksi
PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi?
KS KS Qrzlembir Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #3 Görkem Umut dedi: PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Taktım sistem komple açılmıyor fanlar dahil işlemci koblosunu anakarta taktımmı hatırlamıyorum akşam eve gidince bakarım ama sistem komple açılmıyor Görkem Umut dedi: PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa bakıp yanlış birşey varmı bakarmısın Görkem Umut dedi: PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Termal macunu çok koymuşum o sebeple olmuyormuş Son düzenleme: 17 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Görkem Umut dedi: PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Taktım sistem komple açılmıyor fanlar dahil işlemci koblosunu anakarta taktımmı hatırlamıyorum akşam eve gidince bakarım ama sistem komple açılmıyor Görkem Umut dedi: PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafa bakıp yanlış birşey varmı bakarmısın Görkem Umut dedi: PSU - işlemci kablosunu anakarta taktınız mı? 24 pinli kabloyu anakarta taktınız mı? Güç kaynağının arkadaki 1-0 güç düğmesini "1" konumuna getirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Termal macunu çok koymuşum o sebeple olmuyormuş