İtopya'nın ilgisizliği

Dünyayı yaşadığı şehir sanan biri daha ne üzücü.

Ben 1 yıl önce hyperx kulaklık almıştım. 1100₺ dan 800₺ düşmüştü. Siparişi verdim 10 gün kargoya verilmedi. Arıyorum açan yok. İnstagram’dan yazıyorum bakan yok. Faceden yazıyorum ses seda yok sonunda yazdılar göndericez yarın 5 e kadar kargoya verilecek dedi 10,11 günü buldu. O günden sonda büyük konuşmayayım da. Cidden çok extra bi durum olmadığı sürece itopyadan alışveriş yapmam.

Kargonu almışlar mı peki takip numarasından kontrol ettin mi bazen uzun süre kargo şubesinde bekletiyorlar bilerek.
Evet teslim almışlar. Ups mobilden baktım teslim alanın adı soyadı felan yazıyo. Bu arada hala aramadım müşteri hizmetlerini kontörüm yok : D
Ya zaten patlayan poşete sarıp göndermişler. Ben kargoyu teslim aldığımda bi yerinde bişey yoktu. Eve gelip poşeti açınca belleklerin kutusunun üstünde çizikler vardı ve üst taraf kırıktı plastik kutunun. Daha önce açılmış yada kullanılmış ürün göndermişler sanırım. Ayriyetende belleklerin birisinde sol taraftaki bellek veri yolunun sağdan 6 veya 7.sinde oksit lekesi vardı. Bunu görür görmez zaten upsye gittim. İtopyanın sitesinde yazan iade-değişim koduyla gönderdim. 17 gün olmuş hala bekliyorum.

Son düzenleme:
QP Bilişim çok kaliteli. Emin değilim ama ya sahibi ile ya da sahibinin oğlu veya yeğeni falan bana bizzat kendi teslim etti satın almış olduğum fanları ve kutuyu atarsın falan dert etme istersen kutusunu veririm sana dedi. Ben memnunum QP Bilişim'den. Nanokatalog ve İncehesap da güvenilir siteler fakat Nanokatalog'dan aldığınız ürün altı ay içerisinde de gelebilir haberiniz olsun.

Buna UPSGuard mı deniyor?

Selamlar tekrardan. bugün itopya müşteri hizmetlerini aradım nihayet 25 gün sonra. 15 dakikalık bekleyişin ardından müşteri hizmetlerine bağlandım. Değişim yapıp gönderdiklerini söyledi. Ben itopya sitesinden arıza sebebiyle gönderdiğimi işaretlemiştim. Fakat diğer i seçmem gerekiyomuş sanırım. Ramleri test etmişler. Herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Bende paketinin hasarlı olduğunu ve ramlerden birinin üzerindeki bellek veri yolunda oksit lekesi olduğunu söyledim. Değişim yapıp gönderdiklerini söyledi. Bakalım inşallah hiç açılmamış ürün gönderirler.
Selamlar herkese. ramler 10 gün önce felan geldi. poşeti açılmamış sıfır ürün göndermişler. yazıym dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…