İtopya'nın rezil kargo sistemi

Trendyol'da bir satıcıdan AMD Ryzen 5 1600 AF aldım. Satıcı adı vermeyeyim. 28 Aralıkta 1833 TL'ye aldım. Şu an en ucuzu Vatan Bilgisayar da 2287 TL. 454 TL kar miss .
Her neyse. Adamlar UPS'e vermişler. Adana'dan. Adana'dan Ankara'ya Ankara'dan erzuruma Erzurum'dan karsa geldi kargom. Çarşamba günüydü karsa geldiğinde. Aradılar dedikleri " eğer kabul ederseniz cuma günü getireceğiz çünkü kağızmana şu an sadece 3 kargo var."
Kağızman kars arası 60 km.
Hayatımda UPS kadar rezil bir şirket görmedim. Kargomu hadi olsun Adana'dan karsa oradan buraya göndersinler o da yok. O işlemci 10 tane ilde mola vermeden gelemiyor maalesef
Eğer o Trendyol'daki satıcı bu yazdığımı görürse anlar çünkü kağızmana başka sipariş veren yoktur AMD Ryzen 5 1600 AF. Aman sakın duymasın. Başka bir şey sipariş verirsek bizi çok uğraştırır

Son düzenleme:
Kargo ücret konusunda hak versemde kargo firması hakkında aynı şeyi düşünmüyorum, sizin bölgenizde ups size göre kötü olabilir ama tam tersi benim bölgemde de şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadığım kargo şirketi. En mantıklısı kargo seçim seçeneklerini arttırmak olabilir ama tabi işleyişleri nasıl oluyor her ayrı kargo firmasına ayrı ayrı ürün vermek nasıl olur onu bilemiyorum.

Hocam siz bayağı kargo şirketini upraştırıyormuşsunuz. Sizden 300 TL bile isteseler vallaha hakları.

Madem 3 kargonda sorun yasadın git elden teslim ql ya da baska yerden al malı ne kadar enteresan senin amacin İtopya'yi boklamak sanirim bu gune kadar eve 4 ya da 5 adet İtopya Online sipariş vermisimdir sivo sogutucum ML240l dahil sorunsuz kisa sürede geldi ustelik ben aras mng vs. yerine kesinlikle UPS tercih ederim sen o başlığı kargo sirketi olarak değiştir bence ayıptır.

Şu ana kadar itopyadan her hangi bir sıkıntım olmadı kargo gecikmeside yaşamadım

Bana da olmuştu RAM sipariş etmiştim 1 haftada gelmişti baska yerlerden ertrsi gü kapıma geliyor rezil ve faasıyla pahalı bir site twitchcilerin balonlaştırmasını ayrı mesele.

UPS gerçekten çok kötü bir kargo şirketi. İtopya'dan ekipman satın almıştım, 10 günde zor getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…