borealis0 Picopat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar İtopya'ya bakınırken böyle bir sistem gördüm ve garip geldi. Bu sistem nedir?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar İtopya'ya bakınırken böyle bir sistem gördüm ve garip geldi. Bu sistem nedir?
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 27 Aralık 2023 #2 borealis0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar İtopya'ya bakınırken böyle bir sistem gördüm ve garip geldi. Bu sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam değmez ya.
borealis0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar İtopya'ya bakınırken böyle bir sistem gördüm ve garip geldi. Bu sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam değmez ya.
borealis0 Picopat Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Timuçib dedi: Hocam değmez ya. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten alınmayacağını biliyorum da sistemin anakartı işlemcisi vs. değişik geldi.
Timuçib dedi: Hocam değmez ya. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten alınmayacağını biliyorum da sistemin anakartı işlemcisi vs. değişik geldi.
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 934 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 27 Aralık 2023 #4 borealis0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar İtopya'ya bakınırken böyle bir sistem gördüm ve garip geldi. Bu sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart + İşlemci + RAM tümleşik olarak bir kit sanırsam ev ve ofis için yazıyor sitesinde ekran kartı desteği de var ayrıca sitede. Küçük kasalara sığıyor anladığım kadarıyla. Minik işler için bir sistem.
borealis0 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar İtopya'ya bakınırken böyle bir sistem gördüm ve garip geldi. Bu sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart + İşlemci + RAM tümleşik olarak bir kit sanırsam ev ve ofis için yazıyor sitesinde ekran kartı desteği de var ayrıca sitede. Küçük kasalara sığıyor anladığım kadarıyla. Minik işler için bir sistem.