quAkimbo91 Decapat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar ben yeni PC topluyorum fakat ekran kartını farklı yerden aldım ama diğer tüm parçaları İtopya'dan alacağım, yine de toplarlar mı?
Arkadaşlar ben yeni PC topluyorum fakat ekran kartını farklı yerden aldım ama diğer tüm parçaları İtopya'dan alacağım, yine de toplarlar mı?
enestntr Picopat Katılım 7 Mart 2025 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #2 quAkimbo91 dedi: Arkadaşlar ben yeni PC topluyorum fakat ekran kartını farklı yerden aldım ama diğer tüm parçaları İtopya'dan alacağım, yine de toplarlar mı? Genişletmek için tıkla... Ordaki çalışanların insafına kalmış bir durum fakat durumu düzgünce belirtirseniz yardımcı olucaklarını düşünüyorum
quAkimbo91 dedi: Arkadaşlar ben yeni PC topluyorum fakat ekran kartını farklı yerden aldım ama diğer tüm parçaları İtopya'dan alacağım, yine de toplarlar mı? Genişletmek için tıkla... Ordaki çalışanların insafına kalmış bir durum fakat durumu düzgünce belirtirseniz yardımcı olucaklarını düşünüyorum