İtopya'ya teşekkürlerimle

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Arkadaşlar bildiğiniz üzere İtopya üzerinden MSI MAG 251RX model monitör satın almıştım. 1 ölü piksel çıkmıştı: Ölü pikselli monitör İtopya'ya gönderilmeli mi?

Ürünü kargoyla göndermiştim, ürün ellerine ulaştıkları ilk gün ürünümün değişimini onayladılar. Gerçekten şaşırmıştım, çünkü genelde İtopya bu konularda pek çözümcü davranmıyor diye bir ön yargım vardı. 2. kez sıfır kapalı kutu ürün tarafıma ulaştı, baktığımda bu sefer 2 ölü pikselle karşılaştım. Tekrar gönderdim ve tekrar değişimi onayladılar. Ali bey benimle konuşan kişiydi. Gerçekten o kadar çözümcü ve sıcakkanlı bir insan ki ona özellikle teşekkür ediyorum. Bugün 3. kez sıfır kapalı kutu monitörümü açtım ve 0 ölü piksel, 0 sorun. İtopya'ya karşı ön yargım yok olduğu gibi kesinlikle artık alışverişlerde tercih edeceğim ilk firmalardan olacak. Normal şartlarda MSI'ın 3 ölü piksel değişim & iade kuralı bulunmasına rağmen hiç uğraştırmadan bu kadar hızlı reaksiyon vermeleri beni çok çok memnun etti, bunu sizinle paylaşmak istedim. Artık Vatan RTX 2060 MSI kasamla MSI monitörümü sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tüm üyelerimizin hayalindeki sistemleri alması dileğiyle. İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı uğurlu olsun.

Doğum gününüz kutlu olsun.

Gayet iyi fakat keşke SSD'yi de MSI Spatium alsaydınız.

Hocam İtopya beni aşırı şaşırtmıştır hatta bunda kesin bir şey var diye düşünüyorum. Yoksa siz İtopya'da çalışan biri misiniz? Bu kadar güvenmiyorum İtopya adlı firmaya. Daha da ilginç olan kısım 3 monitörün 2'si ölü piksel hatalı çıkması ne demek bu daha büyük bir sorun. 3/2 oranında hatalı ürün inanılmaz bir derece MSI monitör alırken 10 defa düşüneceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek konusunda iyi yardımcı olmuşlar. Ancak her zaman olacağını sanmıyorum. Ayrıca iki kere piksel sorunundan sonra iade isterdim. O kadar ürünün sorunlu çıkması da üzücü ve sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…