AyaZx Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Selamlar İtopya'dan topladığım PC'nin işletim sistemi FreeDOS mu gelecek yoksa deneme sürümü kurulumu gelecek?
Selamlar İtopya'dan topladığım PC'nin işletim sistemi FreeDOS mu gelecek yoksa deneme sürümü kurulumu gelecek?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 AyaZx dedi: Selamlar İtopya'dan topladığım PC'nin işletim sistemi FreeDOS mu gelecek yoksa deneme sürümü kurulumu gelecek? Genişletmek için tıkla... Ödeme esnasında Windows için bir lisans ücreti ödemediyseniz FreeDOS olarak gelir.
AyaZx dedi: Selamlar İtopya'dan topladığım PC'nin işletim sistemi FreeDOS mu gelecek yoksa deneme sürümü kurulumu gelecek? Genişletmek için tıkla... Ödeme esnasında Windows için bir lisans ücreti ödemediyseniz FreeDOS olarak gelir.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.405 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 Göz görerek topladıysan Windows ve driver kuruyorlar.
Scruffy9999 Picopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 AyaZx dedi: Selamlar İtopya'dan topladığım PC'nin işletim sistemi FreeDOS mu gelecek yoksa deneme sürümü kurulumu gelecek? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal 30 gün deneme sürümü ile gelir gelmezsede kurması basit halledersin.
AyaZx dedi: Selamlar İtopya'dan topladığım PC'nin işletim sistemi FreeDOS mu gelecek yoksa deneme sürümü kurulumu gelecek? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal 30 gün deneme sürümü ile gelir gelmezsede kurması basit halledersin.
Geforce Mx130 Kilopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.642 Çözümler 26 20 Temmuz 2024 #5 Kurduktan sonra deniyorlar ve deneme sürümü Windows ile geliyor.
A AMOTR Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #6 Hocam eğer ki Windows kurulu gelsini işaretlediyseniz Windows ile gelir işaretlemediyseniz FreeDOS olarak gelir.
Hocam eğer ki Windows kurulu gelsini işaretlediyseniz Windows ile gelir işaretlemediyseniz FreeDOS olarak gelir.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 16 Çözümler 467 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #7 Burkil06 dedi: Göz görerek topladıysan Windows ve driver kuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Geforce Mx130 dedi: Kurduktan sonra deniyorlar ve deneme sürümü Windows ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle bir hizmetleri yoktu diye hatırlıyorum, yeni bir olay mı bu?
Burkil06 dedi: Göz görerek topladıysan Windows ve driver kuruyorlar. Genişletmek için tıkla... Geforce Mx130 dedi: Kurduktan sonra deniyorlar ve deneme sürümü Windows ile geliyor. Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle bir hizmetleri yoktu diye hatırlıyorum, yeni bir olay mı bu?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.405 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #8 AIDA64 Extreme ve CPU Z kurdular bana. W 10 Pro deneme sürümü ile geldi. Ek olarak benim için isteğimi kabul edip kendimde test etmeme izin verdiler. Adrastos dedi: Eskiden böyle bir hizmetleri yoktu diye hatırlıyorum, yeni bir olay mı bu? Genişletmek için tıkla... 1 hafta topladığım için söylüyorum. Tabii internet için bir şey diyemem ama mağazadan topladıysa çok ilgili bir şekilde yüklüyorlar ve tüm sorularınızı cevaplıyorlar.
AIDA64 Extreme ve CPU Z kurdular bana. W 10 Pro deneme sürümü ile geldi. Ek olarak benim için isteğimi kabul edip kendimde test etmeme izin verdiler. Adrastos dedi: Eskiden böyle bir hizmetleri yoktu diye hatırlıyorum, yeni bir olay mı bu? Genişletmek için tıkla... 1 hafta topladığım için söylüyorum. Tabii internet için bir şey diyemem ama mağazadan topladıysa çok ilgili bir şekilde yüklüyorlar ve tüm sorularınızı cevaplıyorlar.