Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.311 Çözümler 6 21 Temmuz 2022 #1 Merhaba, sizce hangisi daha mantıklı? Önceden İTÜ bilgisayar düşünüyordum sonradan vazgeçtim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Merhaba, sizce hangisi daha mantıklı? Önceden İTÜ bilgisayar düşünüyordum sonradan vazgeçtim bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.684 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Temmuz 2022 #2 @Park Müdürü Benson
H HoundsOfJustice Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 664 21 Temmuz 2022 #3 Sıralamanız kaç geldi?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.311 Çözümler 6 21 Temmuz 2022 #4 Harry Da Souza dedi: @Park Müdürü Benson Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam? HoundsOfJustice dedi: Sıralamanız kaç geld Genişletmek için tıkla... HoundsOfJustice dedi: Sıralamanız kaç geldi? Genişletmek için tıkla... ben dgsden geçiş yapacağım şef, ilk 30'a girerim diye umuyorum beklentım bu yönde. ama tercih konusunda kafam karışık.
Harry Da Souza dedi: @Park Müdürü Benson Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam? HoundsOfJustice dedi: Sıralamanız kaç geld Genişletmek için tıkla... HoundsOfJustice dedi: Sıralamanız kaç geldi? Genişletmek için tıkla... ben dgsden geçiş yapacağım şef, ilk 30'a girerim diye umuyorum beklentım bu yönde. ama tercih konusunda kafam karışık.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #5 Lamborghini vs renault
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.684 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Temmuz 2022 #6 Algoritmik dedi: Anlamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Etiketlediğim üye bu konuda bilgili kişi olduğu için onu etiketledim o size mantıklı cevap verecektir.
Algoritmik dedi: Anlamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Etiketlediğim üye bu konuda bilgili kişi olduğu için onu etiketledim o size mantıklı cevap verecektir.
Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 21 Temmuz 2022 #7 Algoritmik dedi: ben dgsden geçiş yapacağım şef, ilk 30'a girerim diye umuyorum beklentım bu yönde. ama tercih konusunda kafam karışık. Genişletmek için tıkla... 30 sıralamayla İTÜ'nün gelme ihtimali yüksek değil bence.
Algoritmik dedi: ben dgsden geçiş yapacağım şef, ilk 30'a girerim diye umuyorum beklentım bu yönde. ama tercih konusunda kafam karışık. Genişletmek için tıkla... 30 sıralamayla İTÜ'nün gelme ihtimali yüksek değil bence.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.311 Çözümler 6 21 Temmuz 2022 #8 Harry Da Souza dedi: Etiketlediğim üye bu konuda bilgili kişi olduğu için onu etiketledim o size mantıklı cevap verecektir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.. Lorem Ipsum dedi: 30 sıralamayla İTÜ'nün gelme ihtimali yüksek değil bence. Genişletmek için tıkla... ytü gelir hocam fark etmiyor benim sorum devlette okumak mı daha iyi olur yoksa burslu özelde mi?
Harry Da Souza dedi: Etiketlediğim üye bu konuda bilgili kişi olduğu için onu etiketledim o size mantıklı cevap verecektir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.. Lorem Ipsum dedi: 30 sıralamayla İTÜ'nün gelme ihtimali yüksek değil bence. Genişletmek için tıkla... ytü gelir hocam fark etmiyor benim sorum devlette okumak mı daha iyi olur yoksa burslu özelde mi?
REDUPREVO Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #9 devlet daha iyi dostum özelde aynı sınıfta sen 10k yapmışsın adam 200k ister istemez bu insana koyuyor adamlar lüks arabayla geliyorla sen metrobüs vb. geliyorsun
devlet daha iyi dostum özelde aynı sınıfta sen 10k yapmışsın adam 200k ister istemez bu insana koyuyor adamlar lüks arabayla geliyorla sen metrobüs vb. geliyorsun