İTÜ ek maddeden yatay geçiş yapma

elkam1kaze

Femtopat
Ben şimdi İTÜ mimarlık Türkçe fakültesine merkezi yerleştirme puanı ile geçiş yapacağım Gaziantep'deki bir özel üniversiteden. Ben geçiş yaparken benden ek olarak ingilizce yeterlilik bilgisi istiyor mu yoksa hazırlık sınıfına kalabilir miyim veya okul başladığında sınava girip muaf olabilir miyim? Bir soru daha soracağım o da ben şimdi Online kayıt yaptıracağım hem itüye hem ODTÜ'ye buralarda e devletten aldığım belgeler geçerli olur mu? Çünkü Ağustos'un ortasına kadar ülkenin dışındayım. Bilen biri varsa bilgilendirirse çok müteşekkir olurum.

11-14 Ağustos'ta İTÜ'nün sınavı var, ona girerek muaf olabilirsin.

Hocam kusura bakma abimin hesabından yazıyorum. Eğer sınava girmesem direkt olarak hazırlığa geçebilir miyim?

Hocam kusura bakma abimin hesabından yazıyorum. Eğer sınava girmesem direkt olarak hazırlığa geçebilir miyim?

Buna en doğru cevabı okulu arayarak veya ziyaret ederek alabilirsin. Eğer hiç hazırlık okumadıysan sorun çıkmıyor ama okuduysan farklı oluyor, detayını bilmiyorum.

Buna en doğru cevabı okulu arayarak veya ziyaret ederek alabilirsin. Eğer hiç hazırlık okumadıysan sorun çıkmıyor ama okuduysan farklı oluyor, detayını bilmiyorum.

Teşekkürler hocam. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…