İTÜ Fizik Mühendisliği-Astrofizik okunur mu?

ksea

Yoctopat
Daha fazla  
Rica ederim. Evet Hacettepe de güzel. Yanlış olabilirim ancak Hacettepe'nin programına baktığım kadarıyla daha çok deneysel fizik tarafına yönelmişler. Malzeme ve optik ile uğraştıklarını fark ettim. Derslerde kullanmak için mutlaka veri görselleştirmesi vs. için yazılım öğreniyorlardır. Başka bir şey diyemem ne yazık ki. Ancak en iyi çözüm, hedeflediğin bölümden birileriyle irtibat kurman. Bunu da en iyi Linkedln'den yapabilirsin. Ek olarak tekrardan üniversitelerin veya bölümlerin sana standartı verdiğini standartın üstüne kendinin çıktığını söylemek istiyorum.

Merhaba, ben de İTÜ fizik mühendisliği okumayı düşünüyorum şu anlık. Uzaya yönelmek istediğim için astrofizikten gitmeyi düşünüyorum ancak yapay zekayı da seviyorum, ileride fikrimin değişmesi ihtimalini de göz önünde bulundurduğum için acaba bu bölümde yapay zeka üzerinden ilerlemem mümkün mü? Uzmanlık alanımmış gibi. Kusura bakmayın çok bilgim yok, yeni yeni öğrenip anlamaya çalışıyorum. İTÜ'deki ders programına baktım ancak çok anlayamadım maalesef. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı