İTÜ Kütüphanesine girerken 500 Proxy Error hatası

Furkan38

Megapat
Arkadaşlar yalnızca İTÜ Kütüphaneye erişemiyorum. Turknet ile iletişime geçtim bir problem olmadığını söylediler. Opera ve Microsoft Edge tarayıcıda denedim sonuç aynı. İnternet seçeneklerinden güvenilir sitelere ekledim, tarayıcı çerezlerini temizledim, interneti yeniden başlattım, temp vs dosyaları temizledim sonuç aynı. Ne yapmalıyım?

Şimdi Chrome tarayıcıdan da denedim yine aynı.

Dosya Ekleri

• M Edge.jpeg
    M Edge.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Opera.png
    Opera.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Sizlik bir şey değil. Sertifikalarının süresi bitmiş gibi duruyor. Boş ver denildiğinde bile (belki aynı sebepten) farklı sorun çıkıyor.
Ama paylaştığınız bağlantı ile (kutuphane.itu.edu.tr) girmeye çalışırken sorun yaşadığınız bağlantı (divit.library.itu.edu.tr) aynı değil.

Dosya Ekleri

• 1683799747765.png
    1683799747765.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 1683799983239.png
    1683799983239.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar yalnızca İTÜ Kütüphaneye erişemiyorum. TurkNet ile iletişime geçtim bir problem olmadığını söylediler. Opera ve Microsoft Edge tarayıcıda denedim sonuç aynı. İnternet seçeneklerinden güvenilir sitelere ekledim, tarayıcı çerezlerini temizledim, interneti yeniden başlattım, temp vs dosyaları temizledim sonuç aynı. Ne yapmalıyım?

Şimdi Chrome tarayıcıdan da denedim yine aynı.

Site neden 1 gün geriden geliyor anlamadım bugün ayın 11'i 10'u değil.

Sizlik bir şey değil. Sertifikalarının süresi bitmiş gibi duruyor. Boş ver denildiğinde bile (belki aynı sebepten) farklı sorun çıkıyor.
Ama paylaştığınız bağlantı ile (kutuphane.itu.edu.tr) girmeye çalışırken sorun yaşadığınız bağlantı (divit.library.itu.edu.tr) aynı değil.
Evet biri kullanıcı hesabıma tıkladığımda karşıma çıkan hata diğeri de veritabanıyla alakalıydı sanırım. Site normal açılıyor ama fonksiyonları kullanılmıyor.

Ya sertfitika ya da saat hatası, sertfitika hatası ise ya sizden ya da sunucudan fakat Windows sürümünüz güncel olduğu için hiç zannetmiyorum.
Firefox ile de deneyin. O kendi sertfitikalarını kullanır sistem yerine, denedim ve sadece sitede HTTPS yok uyarısı aldım.

1683800337685.png

Site neden 1 gün geriden geliyor anlamadım bugün ayın 11'i 10'u değil.
Site değil arkadaşın tarihi yanlış sanırım.

Ya sertfitika ya da saat hatası, sertfitika hatası ise ya sizden ya da sunucudan fakat Windows sürümünüz güncel olduğu için hiç zannetmiyorum.
Firefox ile de deneyin. O kendi sertfitikalarını kullanır sistem yerine, denedim ve sadece sitede HTTPS yok uyarısı aldım.

Eki Görüntüle 1774788

Site değil arkadaşın tarihi yanlış sanırım.
Tarihim yanlış değil, okuldan arkadaşlara da sordum onlarda da aynı problem varmış. Okul yardımına bilet oluşturdum. Şimdi de arayacağım. Firefox ile şimdi denedim yine aynı.

Garip, tilki bende sadece https yok hatası verdirdi. Sunucu sebepli, teknik ekip bakar muhtemelen.
Tarihim yanlış değil, okuldan arkadaşlara da sordum onlarda da aynı problem varmış. Okul yardımına bilet oluşturdum. Şimdi de arayacağım. Firefox ile şimdi denedim yine aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı